Pravnikursove.com

LLB Scotland - Научете повече за LLB програми в Scotland - LLB в Scotland

Ако имате степен „бакалавър на право“ (LLB), може да имате юридическа практика в повечето страни по света. Някои от бакалавърските образователни програми LLB се фокусират върху специализирана област на право, която съответства на интересите на студента, например международно, наказателно или бизнес право.

Един LLM (Магистър по право) е усъвършенстван закон степен, която помага на подготовка на учениците със специализирана правна подготовка. Курсове често съчетават научните изследвания, курсова работа, и една теза. LLM програми често се една до две години, за да завърши.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

LLB Scotland. Запишете се за LLB програма в Scotland. Научете информация за LLB програми, спестете време, контактирайте университетите в Scotland тук!

Резултати Filter

LLB по право: ускорен дипломиран

University of Stirling
Кампус Редовно обучение 24 месеца Запитване на информация Великобритания Stirling

Нашата LLB ще ви даде задълбочено познаване и разбиране на правните принципи, теории, институции и правила - както и по-широкия социален и политически контекст, в който действа законът.

LLB в правото

University of Stirling
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 48 месеца Запитване на информация Великобритания Stirling + още 1

Ако планирате кариера в юридическата професия, нашата диплома за висше образование предлага добре закръглена квалификация, която може да бъде първата стъпка към намирането на шотландски адвокат или навлизането в други престижни сектори.

LLB (Hons) английски / NI право

University of Dundee
Кампус Редовно обучение 3 - 4 години Запитване на информация Великобритания Dundee

Дънди е наистина уникално юридическо училище. Предлагаме модерен, ориентиран към бъдещето подход към обучението и стриктна подготовка за професионалния свят, независимо дали в правната сфера или другаде.

бакалавър на закони с риск

GCU - Glasgow School for Business and Society
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Великобритания Glasgow

С нарастването на регулирането във всички сектори съществува нарастваща нужда от експертиза в бизнес и правния риск. Акредитиран от Law Society of Scotland, тази LLB Ви предлага специализации в управлението на бизнес и правни рискове, за да отговори на това търсене.

Бакалавър на законите Бързо

GCU - Glasgow School for Business and Society
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Великобритания Glasgow

Акредитирана от "Law Society of Scotland", нашата 2-годишна ускорена LLB е достъпна за тези, които вече имат диплома за отличие в друга дисциплина. Програмата осигурява основни знания

Бакалавър по право

GCU - Glasgow School for Business and Society
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Великобритания Glasgow

Акредитиран от Law Society of Scotland, нашата LLB предлага малки класове и гъвкавостта да комбинирате вашите правни изследвания с друга свързана дисциплина, включително езици, криминология, лични финансови услуги, банкови и корпоративни финанси.