Pravnikursove.com

LLB UK Online - Научете повече за LLB програми в UK Online - LLB в UK Online

След успешно завършване на базова програма за висше образование може да кандидатствате за бакалавърска степен по право LLB, която степен ще даде право да упражнявате право. Такива бакалавърски програми обикновено продължават три или четири години.  

Студентите, които преследват LLM (Магистър по право) прекарват една до две години изучаване на определен район на закона. Тяхното обучение на високо ниво подготвя ги да работят с специализации като международното право или данъчното законодателство.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

LLB UK Online. Запишете се за LLB програма в UK Online. Научете информация за LLB програми, спестете време, контактирайте университетите в UK Online тук!

Резултати Filter

Бакалавър по право (LLB)

Middlesex University London
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 - 5 години Август 2020 Великобритания London UK Online + още 3

Нашата водеща LLB Отличия Закон степен ще ви помогне да се положат основите на една успешна кариера като адвокат, адвокат или друг закон, свързани с трудовата заетост ...

LLB (Hons) Закон за психологията

University of Essex Online
Онлайн обучение Задочно обучение 48 месеца Запитване на информация Великобритания Colchester UK Online + още 1

Ние сме първият доставчик на висше образование в Обединеното кралство, който предлагаме LLB (Hons) Law with Psychology в 100% онлайн и непълен работен формат.

LLB (Hons) Закон с криминологията

University of Essex Online
Онлайн обучение Задочно обучение 48 месеца Отворено кандидатстване Великобритания UK Online

Подобрете знанията и пригодността си за работа чрез постигане на квалификационна степен по право, като същевременно развивате знания за престъпното поведение и произхода му. В тази комбинирана програма ще придобиете солидно основание както по правни, така и по криминологични принципи, включително умения, умения за интелектуална компетентност, практически професионални умения и общи умения, които могат да се прехвърлят.

LLB (Hons) Закон

University of Essex Online
Онлайн обучение Задочно обучение 4 години Отворено кандидатстване Великобритания UK Online Colchester + още 1

Нашата онлайн LLB (Hons) правова степен ще ви осигури задълбочено академично обучение в областта на правото.