Pravnikursove.com

Търсене на LLB и програми по право Великобритания тук!

Степента LLB показва, че кандидатът за работа в област на право е подготвен достатъчно. Също така е възможно да придобиете допълнителна специализация в съответна област на право и да подобрите професионалните си перспективи.

An LLM ви позволява да законно арбитраж свадите във всяка област на специализация кариера. Магистър по право дава богатство от знания, повечето хора, които завършват от тази степен могат да специализират във всяка област на правна защита.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

LLB Великобритания - Запишете се за LLB Великобритания. Цялата информация за LLB програмите. Спестете време, контактирайте университетите в Великобритания тук!

Резултати Filter

LLB (Hons) Закон за наказателното правосъдие

The University of Law Undergraduate Programmes
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Великобритания London Birmingham + още 1

LLB (Hons) с наказателно правосъдие е квалификационна степен по право над 3 години, предназначена за студенти, които желаят да продължат кариерата си в правния или по-широк търговски сектор, или в по-широката наказателноправна система и свързаните с нея професии.

LLB (Hons) с квалификационен статус

Arden University
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 години Януари 2020 Великобритания Coventry + още 1

Търсите ли да стартирате кариерата си като юридически специалист? Не търсете повече: LLB (Hons) с квалификационен статус е този за вас. Ще се потопите във всички задължителни за правната система на Обединеното кралство и ЕС, изграждайки задълбочено познаване на закона - и всички работни места, които ще ви трябват.

Закона за LLB

University of Derby
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2020 Великобритания Derby

Направете първите си стъпки в възнаграждаваща правна кариера. Дерби LLB предлага висококачествено преподаване, първокласни съоръжения и обучение в реални условия. С основата на правната практика в основата си, той проправя пътя да се квалифицирате като адвокат или адвокат.

LLB (Hons) Закон

University of Essex Online
Онлайн обучение Задочно обучение 4 години Отворено кандидатстване Великобритания UK Online Colchester + още 1

Нашата онлайн LLB (Hons) правова степен ще ви осигури задълбочено академично обучение в областта на правото.

LLB (Hons) в правото

Swansea University
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Великобритания Swansea

Направете първите стъпки към редица вълнуващи и възнаграждаващи кариери по право с нашата степен Единично отличие на LLB Law.

LLB в правото

Lancashire Law School - University of Central Lancashire
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 - 5 години Януари 2020 Великобритания Lancashire + още 2

Той осигурява основното обучение, което се провежда от професионално квалифицирани учени, за да се превърне в успешен адвокат или адвокат, и е наистина интересно. Ще научите за новаторски изследователски теми като съдебни процеси за военни престъпления и жени в затвора от водещи учени - и поради техния опит в тази област, вие също ще получите добро практическо основание как действа законът и как работят правните практики. ,

LLB (Hons)

UWL University of West London
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Великобритания London

Законът е непрекъснато променяща се, сложна област на обучение, а кариерата в закона е сред най-предизвикателните и възнаграждаващи. Ние ще ви подготвим за вашата кариера в закона, като ви предоставим информацията, инструментите, техниките и опита, необходими за подхождане към правни проблеми с доверие и знание.

Закон за LLB (дипломирана програма)

University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Великобритания Leeds

Този двугодишен курс е за вас, ако вече имате бакалавърска степен по неправен субект. Курсът ви дава възможност да научите за закона, както в традиционния смисъл на "мислене като адвокат", така и в по-широкия смисъл на правото като социална институция.

LLB (Hons) по право (социална справедливост)

University of Bradford
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Великобритания Bradford

Направете първата стъпка към кариерата си като адвокат по човешките права с нашата LLB (Hons) степен по право, включваща специализация в областта на социалната справедливост и година на сандвич в индустрията.

Бакалавър на законите Бързо

GCU - Glasgow School for Business and Society
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Великобритания Glasgow

Акредитирана от "Law Society of Scotland", нашата 2-годишна ускорена LLB е достъпна за тези, които вече имат диплома за отличие в друга дисциплина. Програмата осигурява основни знания

LLB (Hons) в бизнес правото

London South Bank University
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2019 Великобритания London

Квалификационно право по бизнес право, акредитирани от професионалните органи, представляващи адвокати и адвокати. Получете правен трудов опит в клиниката по правни консултации на LSBU. Предлага се на пълен работен ден.

LLB (Hons) английски / NI право

University of Dundee
Кампус Редовно обучение 3 - 4 години Запитване на информация Великобритания Dundee

Дънди е наистина уникално юридическо училище. Предлагаме модерен, ориентиран към бъдещето подход към обучението и стриктна подготовка за професионалния свят, независимо дали в правната сфера или другаде.

Закона за LLB

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Великобритания Nottingham

Тази квалификационна степен по право обхваща основите на английското законодателство и ви позволява да се специализирате в области от темата според вашите собствени интереси.

Отличия по европейски правни науки

University of Westminster
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Великобритания London

Този курс ви дава основите, необходими за получаване на квалификационна степен по право, както и възможността да прекарате една година в един от нашите университети-партньори в Европа, да придобиете знания за други правни системи, да преживеете друга правна култура, да подобрите своя европейски език умения и развиване на международни връзки.

LLB в правото

University of Stirling
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 48 месеца Запитване на информация Великобритания Stirling + още 1

Ако планирате кариера в юридическата професия, нашата диплома за висше образование предлага добре закръглена квалификация, която може да бъде първата стъпка към намирането на шотландски адвокат или навлизането в други престижни сектори.