Filter
Бакалавър по право
Гана Accra Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

LLB Accra - Научете повече за LLB програми в Accra - LLB в Accra

Степента LLB показва, че кандидатът за работа в област на право е подготвен достатъчно. Също така е възможно да придобиете допълнителна специализация в съответна област на право и да подобрите професионалните си перспективи.

Един LLM (Магистър по право) е усъвършенстван закон степен, която помага на подготовка на учениците със специализирана правна подготовка. Курсове често съчетават научните изследвания, курсова работа, и една теза. LLM програми често се една до две години, за да завърши.

Гана предлага голямо висше образование, особено от засилено преподавател-студент отношения. Гана системата на образованието през последните години привлече международна тълпа от студенти. Гана има 20 университета с Университета в Акра като горната университета в цялата страна.

Акра е столицата на Гана и обитава повече от 4,0 милиона жители в рамките на нейните граници. Тя е основен икономически център води до редица хотели, банки, и индустрии. Тя има много университети и други институции за висше обучение.

LLB Accra. Запишете се за LLB програма в Accra. Научете информация за LLB програми, спестете време, контактирайте университетите в Accra тук!

Научете повече Свиване

Резултати

University Of Professional Studies Accra

За информация на потенциални кандидати и на широката общественост е обявено, че заявленията за допускане до бакалавърски програми за обучение в университета за академична ... [+]

3-годишен следване бакалавър по право (LLB)

За информация на потенциални кандидати и на широката общественост е обявено, че заявленията за допускане до бакалавърски програми за обучение в университета за академичната година 2017/2018 са вече отворени.

Програми за бакалавърска степен Бакалавър по счетоводство Бакалавър по банково дело и финанси Бакалавър на науката в маркетинга бизнес администрация Бакалавър по информационни технологии Бакалавър по изкуствата в управлението на връзки с обществеността Бакалавър по наука в актюерската наука 4-годишен бакалавър по право (LLB) Тригодишна степен бакалавър по право (LLB) Редовна (сутрешна) сесия е налице само за влизане в ниво 100 ... [-]
Гана Accra
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
University Of Professional Studies Accra

За информация на потенциални кандидати и на широката общественост е обявено, че заявленията за допускане до бакалавърски програми за обучение в университета за академична ... [+]

4-годишен бакалавър по закони (llb)

Стратегическото направление и фокус на факултета е да се позиционира като уникален юридически факултет, който съчетава стипендия с професионализъм, съсредоточавайки се върху юридическото образование, което подготвя завършилите за бизнеса и инвестиционната общност както на местно, така и на международно ниво.

Изисквания за допускане за тази бакалавърска програма Западноафриканско висше училище Сертификационен изпит (WASSCE) Старши изпит за средно образование (SSSCE) Общо бизнес сертификат за изпит (GBCE) Американски гимназиален клас 12 с най-малкото крайно ниво от 3.0. ... [-]
Гана Accra
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски