Pravnikursove.com

LLB Bad Honnef - Научете повече за LLB програми в Bad Honnef - LLB в Bad Honnef

В съчетание с професионална акредитация степента „бакалавър на право“ (LLB) осигурява на завършилите да имат юридическа практика в повечето страни по света. Такива образователни програми осигуряват на студентите здрава база на знания и умения, необходими в съответна професионална област.

Студентите, които преследват LLM (Магистър по право) прекарват една до две години изучаване на определен район на закона. Тяхното обучение на високо ниво подготвя ги да работят с специализации като международното право или данъчното законодателство.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Bad Honnef е курортен град в Германия, близо до Бон в Rhein-Sieg, Северен Рейн-Вестфалия.

LLB Bad Honnef. Запишете се за LLB програма в Bad Honnef. Научете информация за LLB програми, спестете време, контактирайте университетите в Bad Honnef тук!

Резултати Filter

бакалавър бизнес право

IUBH Fernstudium
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 6 - 12 семестри Отворено кандидатстване Германия Bad Honnef + още 1

Бакалавърската в бизнес право (LL.B.) в дистанционното обучение IUBH ви проправя пътя към забележителна кариера в Комбинираната областта на бизнес администрацията и във фокуса на закона.