LAWSTUDIES

Програми Европейско право, Научете за най-добрите LLB програми тук!

Студентите спечелил LLB по европейско право ще да владеят в разбирането на правните системи на страните от Европейския съюз, както и страни, които не са членки на ЕС (Исландия, Норвегия и Швейцария, например). Програми, обхващащи европейска диплома по право също ще подчертават аспекти на международното право, морските закони и социални / икономически системи на европейските страни.

Какво е европейско право?

Европейското право фундаментално се фокусира върху набора от закони, регулиращи страни от Европейския съюз. Въпреки че няма формална конституция все още предстои да бъде кодифицирана от ЕС, договори са били осъществени, която предвижда, регламентите на ЕС, предназначени да функционират като кодифицирани закони. Тези договори също очертават насоки, наречени директиви и регламенти, когато създаването на нови закони е необходимо.

Какво прави LLB по европейско право се състои от?

Съдът на Европейските общности е отговорен за официални тълкувания на правото на Европейския съюз и решава дали предприетите действия от страна на ЕС са законни и валидни. Студентите спечелил LLB по европейско право, ще трябва да вземат курсове, които се занимават с проучвания съдебна практика, включващи решения, направени от Съда на Европейските общности, както и важен случай adjudications направени от различни страни от ЕС.

Какви са изискванията за LLB в европейското право?

В допълнение към традиционните класове, включващи курсове на типична програма LLB, студенти, желаещи да спечелят LLB в европейското право, ще трябва да вземат езиков курс на ниво "B2 " (създадена от Съвета на Европа, Обща европейска референтна рамка за Languages).Препоръчва се също, че студентите да придобият елементарни познания на полски език на ниво, определено "A1 " от Съвета на езиковите изисквания Европа 'S.

Кои кариера с LLB по европейско право?

Лицата, притежаващи една LLB по европейско право са квалифицирани да спечелят веднага заетост в страната са спечелили тяхната степен. Работата в други европейски държави като цяло изисква адвокатът минава всяка конкретна страна, бар изпит или друг тест, който позволява да го / я да законно практикуват право в тази държава. Тъй като правото на ЕС е доста еднообразно, процесът на получаване на разрешение за работа като адвокат в различни европейски страни, които не отнема много време или трудно.

Заплатите, спечелени от притежатели на LLB по европейско право са по-високи в сравнение с традиционните LLB заплатите се дължи на необходимостта от адвоката да бъде запознат със специални закони, характерни за европейските страни.

 

5 резултата за Европейско право Filter

LLB Международно и европейско право

University of Groningen
LLB
01 Септ. 2021
<
Редовно
<
3 години
01 May 2021
Английски
Кампус

Защо да изучавате тази програма в Гронинген? Фокусът върху европейското право и международното публично право е много по-голям от фокуса върху националния правен контекст. Нит ...

Научете повече

Отличия по европейски правни науки

University of Westminster
LLB
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

Този курс ви дава основите, необходими за получаване на квалификационна степен по право, както и възможността да прекарате една година в един от нашите университети-партньори ...

Научете повече

Бакалавърска степен по сравнителни, европейски и международни правни изследвания (CEILS)

University of Trento – Faculty of Law
LLB
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

Програмата CEILS предоставя на своите студенти автентичен международен опит и всеобхватно образование в сравнително, европейско, международно и транснационално право. Заедно с ...

Научете повече

Европейски LL.B. в Law - Campus Lille

Lille Catholic University - Faculty of Law
LLB
<
Редовно
Английски
Немски
испански
Френски
Кампус

Европейският LL.B по право (Лил) е двуезична бакалавърска програма за студенти, които се интересуват от международни кариери. Тази бакалавърска програма е предназначена за сту ...

Научете повече

Европейски LL.B. в Law - Campus Paris

Lille Catholic University - Faculty of Law
LLB
<
Редовно
Английски
Немски
испански
Френски
Кампус

Европейският LL.B в Париж е триезична бакалавърска програма, която е разделена на три части: френско право (1/3) ...

Научете повече