LAWSTUDIES

Обучение по административно право Обединени Арабски Емиерства - Програми Обучение по административно право Обединени Арабски Емиерства Обучение по административно право

Чрез придобиване на бакалавърска степен по право LLB студентите придобиват необходима квалификация за отваряне на юридическа практика и развиват умения за критическо и аналитично мислене; това показва на работодателите, че кандидатът има конкурентни предимства.

В Обединените арабски емирства, понякога нарича просто емирства или ОАЕ, е една арабска страна в югоизточната част на Арабския полуостров на брега на Персийския залив, граничи на изток Оман и Саудитска Арабия на юг, както и споделяне на морските граници с Катар и Иран.

Обучение по административно право Обединени Арабски Емиерства - Запишете се за LLB Обединени Арабски Емиерства. Всичката информация за LLB програми. Контактирайте университета в Обединени Арабски Емиерства тук!

1 резултата за Обучение по административно право, Обединени Арабски Емиерства Filter

Закон за честите на LLB

Middlesex University Dubai
LLB
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

Програмата за LLB Honors Law се предлага в университетите в Middlesex в Лондон, Мавриций и Дубай. По време на тази програма студентите развиват знанията и уменията, необходими ...

Научете повече