LAWSTUDIES

Обучение по бизнес право Фридрихсхафен - Програми Обучение по бизнес право Фридрихсхафен Обучение по бизнес право, Фридрихсхафен

Повечето бакалавърски програми по право (LLB) продължават около три или четири години. Някои университети и колежи предлагат програми, които да отговарят на специфичните интереси на студентите, включително специализирани програми по европейско право.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Обучение по бизнес право Фридрихсхафен - Запишете се за LLB Фридрихсхафен. Научете информация за LLB програми. Контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Обучение по бизнес право, Фридрихсхафен Filter

Бакалавър по право Търговско право

Diploma University of Applied Sciences
LLB
<
Редовно
<
Задочно
<
6&nbsp;-&nbsp;7 семестри
Немски
Кампус
Онлайн обучение

Изследването на търговското право може да бъде завършено в националните DIPLOMA учебни центрове като задочно обучение на дистанционно обучение или като редовно обучение в клас ...

Научете повече