Filter
Бакалавър по право
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Програми Обучение по икономическо право, Научете за най-добрите LLB програми тук!

За студенти със силен интерес в кариерата си по право, LLB или бакалавърът на законите предоставят силно въведение в предварителното обучение. Програмата може да продължи от три до пет години и може да подчертае разнообразие от закони, свързани със закона.

Какво представлява LLB в икономическите закони? Целта на тази програма често е да даде на учащия силна основа в областта на правото и икономиката. Програмата често се стреми да подготви студентите за по-добро разбиране на правните въпроси чрез курсове, лекции и семинари, преподавани от преподаватели с напреднали степени. Дебатите и уменията за критично мислене често се подчертават, за да се насърчи независимостта на студентите. Икономическите основи, свързани с глобалните и личните въпроси, могат да бъдат ключов компонент на програмата.

Учените, които приемат тази програма, често развиват усъвършенствани комуникационни умения, които могат да помогнат в личните и кариерни ситуации. Те обикновено завършват с дълбоко разбиране за икономическите принципи и правните въпроси, които могат да им помогнат да преминат към по-високи позиции в кариерата си.

Разходите за тази степен могат да зависят от такива фактори като местонахождението, университета и продължителността на програмата. Заинтересованите студенти трябва да проучат и да се свържат с всяко училище, за да разберат по-добре коя програма е най-подходяща за тях.

Студентите, завършили висше икономическо право, могат да бъдат добре позиционирани за кариера в юридически или икономически професии. Адвокатските кантори, корпорациите, университетите и правителствените агенции са плодородна основа за заетост на тези хора. В сферата на правото могат да се предлагат позиции като паралегал, секретар, ръководител на кабинета или адвокат, докато работните места като банкови мениджъри, финансови консултанти, инструктори и инвестиционни посредници са опции на икономическата арена.

В редица страни по света се предлага LLB в областта на икономическите закони, като се предлагат както модули в клас, така и онлайн модули. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече Свиване

1 резултата за Обучение по икономическо право

Independent College Dublin

Степента на LL.B по право с Счетоводни е 4-годишна програма степен комбиниране близнаци дисциплини на правото и счетоводството. Степента ще включва изучаването на основни ... [+]

Степента на LL.B по право с Счетоводни е 4-годишна програма степен комбиниране близнаци дисциплини на правото и счетоводството. Степента ще включва изучаването на основните модули, необходими за диплома по право и тези, необходими за изследване на счетоводството. Квалификацията дава отлична подготовка за правна и икономическа професионалист.

Степента на Independent College Дъблин ползи от приемането и силната подкрепа на Юридическия факултет на Bristol в Университета на Западна Англия, Бристол една от водещите правни училища в Обединеното кралство. Курсът се осъществява от екип от ентусиазирани и опитни преподаватели. Освен това, естеството на класовете насърчава интерактивен и дискурсивно подход към изучаването на правото.... [-]

Република Ирландия Дъблин
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски