Pravnikursove.com

Обучение по международно право Canberra - Програми Обучение по международно право Canberra Обучение по международно право, Canberra

Степента LLB показва, че кандидатът за работа в област на право е подготвен достатъчно. Също така е възможно да придобиете допълнителна специализация в съответна област на право и да подобрите професионалните си перспективи.

Изследванията по международно право могат да подготвят специалисти по право, за да помогнат на частните граждани и организациите в световен мащаб да извършват бизнес и дейности по начин, който спазва закони от различни страни, както и в международен план.

Австралия е остров, страната и континента на южното полукълбо, в SW Pacific, държава-членка на Общността на нациите.

Обучение по международно право Canberra - Запишете се за LLB Canberra. Научете информация за LLB програми. Контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Обучение по международно право, Canberra Filter

Бакалавър по право (награди) (LLBHons)

Australian National University (ANU) - Law
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 - 10 години Януари 2020 Австралия Canberra + още 1

Бакалавърът по право (Honors) в АНУ е международно признат световен клас бакалавърска степен. ANU е най-високо класираният университет в Австралия със световна репутация в международното, конституционното, публичното и частното право. Почетният компонент на програмата е вграден в структурата на степените, за да подобри перспективите за кариера и да ви предостави здрава основа за следдипломно обучение.