Pravnikursove.com

Обучение по международно право Kleve - Програми Обучение по международно право Kleve Обучение по международно право, Kleve

Ако следвате в бакалавърски програми по право (LLB), ще придобиете фундаментални юридически знания и опит на стратегическо, аналитично и критическо мислене, които са необходими за успешна професионална реализация. Заедно с съответна професионална акредитация такова образование ви дава право да упражнявате право в международен мащаб.

Изследванията по международно право могат да подготвят специалисти по право, за да помогнат на частните граждани и организациите в световен мащаб да извършват бизнес и дейности по начин, който спазва закони от различни страни, както и в международен план.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

След като столица на окръг тогава херцогство; Клеве днес е град и столица на района на Клеве в провинция Северен Рейн-Вестфалия, Германия. Това е дом на над 40 000 жители.

Обучение по международно право Kleve - Запишете се за LLB Kleve. Научете информация за LLB програми. Контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Обучение по международно право, Kleve Filter

в международното данъчно облагане и право

Rhine-Waal University of Applied Sciences
Кампус Октомври 2019 Германия Kleve

В областта на данъчното облагане международните мрежи не са били засегнати. Все по-често въпросите за данъчното облагане трябва да бъдат отговорни от международен контекст