Filter
Бакалавър по право
Италия Trento Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Обучение по международно право Trento - Програми Обучение по международно право Trento Обучение по международно право, Trento

Степента LLB е бакалавърска степен по право, която се присъжда след около четири години на следване в съответни програми. С такова образование завършилите имат право да отварят юридическа или адвокатска практика и да се развиват професионално.  

Изследванията по международно право могат да се съсредоточат върху законодателството на отделните държави, както и върху международните закони. Като разглеждаме тези закони сравнително, може да оцени до каква степен дейността на различни организации и индивиди съответства.     

Официално известен като Италианската република, страната се намира в южната част на Европа. Официалният език е италиански и културното богат капитал е Рим. Много от света "и най-старите университети са разположени в Италия, по-специално в университета в Болоня (основана през 1088). Има три Superior висши учебни заведения с "статут на университет ", три институти със статут на докторанти колежи, които работят при завършил и следдипломно ниво.

Тренто е историческо място с евтини разходи за живот и качеството на образованието. Институции в този град са насочени за изследвания и развитие. Това е добър вариант за всички онези, които искат да направят кариера в изследвания и развитие. Университа дели Studi Dell "Insubria е посветена на осигуряване на качествено образование.

Обучение по международно право Trento - Запишете се за LLB Trento. Научете информация за LLB програми. Контактирайте университетите директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Обучение по международно право, Trento

Степени
Място
Италия
Trento
Тип на обучение
Темпо на обучение
University of Trento – Faculty of Law

Програмата CEILS предоставя на своите студенти автентичен международен опит и всеобхватно образование в сравнително, европейско, международно и транснационално право. Зае ... [+]

Бакалавърската степен по сравнителни, европейски и международни правни изследвания (CEILS) на Юридическия факултет в Тренто предлага задълбочен образователен опит за кариера на пазара на международни юридически професии.

© Джанпиеро Мендини - Оригами видеография

CEILS ще предостави на своите студенти автентичен международен опит и всеобхватно образование в сравнително, европейско, международно и транснационално право. Заедно с другите национални правни системи, елементите на италианското законодателство ще бъдат преподавани в рамките на европейската, сравнителната и международната рамка.... [-]

Италия Trento
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски