Pravnikursove.com

Обучение по международно право Италия - Програми Обучение по международно право Италия Обучение по международно право

Ако имате степен „бакалавър на право“ (LLB), може да имате юридическа практика в повечето страни по света. Някои от бакалавърските образователни програми LLB се фокусират върху специализирана област на право, която съответства на интересите на студента, например международно, наказателно или бизнес право.

Изследванията по международно право могат да се съсредоточат върху законодателството на отделните държави, както и върху международните закони. Като разглеждаме тези закони сравнително, може да оцени до каква степен дейността на различни организации и индивиди съответства.     

Официално известен като Италианската република, страната се намира в южната част на Европа. Официалният език е италиански и културното богат капитал е Рим. Много от света "и най-старите университети са разположени в Италия, по-специално в университета в Болоня (основана през 1088). Има три Superior висши учебни заведения с "статут на университет ", три институти със статут на докторанти колежи, които работят при завършил и следдипломно ниво.

Обучение по международно право Италия - Запишете се за LLB Италия. Всичката информация за LLB програми. Контактирайте университета в Италия тук!

1 резултата за Обучение по международно право, Италия Filter

Бакалавърска степен по сравнителни, европейски и международни правни изследвания (CEILS)

University of Trento – Faculty of Law
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Италия Trento

Програмата CEILS предоставя на своите студенти автентичен международен опит и всеобхватно образование в сравнително, европейско, международно и транснационално право. Заедно с другите национални правни системи, елементите на италианското право се преподават в рамките на европейската, сравнителната и международната рамка.