Filter
Бакалавър по право
Китай Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Обучение по международно право Китай - Програми Обучение по международно право Китай Обучение по международно право

Ако следвате в бакалавърски програми по право (LLB), ще придобиете фундаментални юридически знания и опит на стратегическо, аналитично и критическо мислене, които са необходими за успешна професионална реализация. Заедно с съответна професионална акредитация такова образование ви дава право да упражнявате право в международен мащаб.

Изследванията по международно право могат да помогнат на хората да разберат законите от гледна точка на множество нации по света. За тези, които участват в международния търговски сектор, тази област може да помогне за по-задълбочено разбиране на възможните резултати или последици от действията в световен мащаб.

Министерството на образованието работи образование в Китай. Правителството често осигурява частично финансиране за висшето образование в техническите и държавните университети. Китайското правителство също така разработи учебен план, който позволява на тези ученици с професионални умения, за да подхранват своите таланти.

Обучение по международно право Китай - Запишете се за LLB Китай. Всичката информация за LLB програми. Контактирайте университета в Китай тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Обучение по международно право, Китай

Dalian Maritime University

Морско право в DMU нарежда на първо място в Китай между всички съответни програми в областта на морската юриспруденция. ... [+]

Морско право в DMU нарежда на първо място в Китай между всички съответни програми в областта на морската юриспруденция. Тази програма култивира юристи с систематично правни познания, за да се включат в легална работа в пристанищни и корабни предприятия, чуждестранни инвестирани предприятия, законодателни, административни, съдебни, арбитражни агенции и правни организации на услуги на базата на солидна основа на съответните закони и политики.... [-]

Китай Dalian
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски