Filter
Бакалавър по право
Латвия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Обучение по международно право Латвия - Програми Обучение по международно право Латвия Обучение по международно право

След успешно завършване на базова програма за висше образование може да кандидатствате за бакалавърска степен по право LLB, която степен ще даде право да упражнявате право. Такива бакалавърски програми обикновено продължават три или четири години.  

Изследванията по международно право могат да помогнат на хората да разберат законите от гледна точка на множество нации по света. За тези, които участват в международния търговски сектор, тази област може да помогне за по-задълбочено разбиране на възможните резултати или последици от действията в световен мащаб.

Латвия, официално Република Латвия, е държава в района на Балтийско море от Северна Европа. Тя граничи на север от Естония, на юг от Литва, на изток с Русия, и на югоизток с Беларус. Латвийците са една от балтийските хора, културно, свързани с литовците. Capital е Riga който е дом на Университета на Латвия с повече от 23 000 записани ученици.

Обучение по международно право Латвия - Запишете се за LLB Латвия. Всичката информация за LLB програми. Контактирайте университета в Латвия тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Обучение по международно право, Латвия

Riga Graduate School Of Law

Тази програма е насочена към студенти, които възнамеряват да работят във външната служба на техните страни, както и в международни организации. Въпреки това, балансиранот ... [+]

Профил

Курсове

Структура

дни на отворените врати

[-]
Латвия Riga
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски