Pravnikursove.com

Обучение по международно право Vacoas-Phoenix - Програми Обучение по международно право Vacoas-Phoenix Обучение по международно право, Vacoas-Phoenix

Степента „бакалавър по право“ или LLB показва, че успешно сте завършили образователна програма за професионална подготовка в област на право. Ако придобиете допълнителна акредитация, степента LLB ви дава право да имате юридическа практика в повечето страни по света.

Изследванията по международно право могат да се съсредоточат върху законодателството на отделните държави, както и върху международните закони. Като разглеждаме тези закони сравнително, може да оцени до каква степен дейността на различни организации и индивиди съответства.     

Мавриций, официално Република Мавриций е островна държава в Индийския океан, около 2000 километра от югоизточните брегове на африканския континент.

Обучение по международно право Vacoas-Phoenix - Запишете се за LLB Vacoas-Phoenix. Научете информация за LLB програми. Контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Обучение по международно право, Vacoas-Phoenix Filter

Бакалавърска законодателство с международните отношения

Middlesex University Mauritius
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Мавриций Vacoas-Phoenix

The LLB (Hons) е престижен академична квалификация, която се занимава с по-широките етични, социални, политически, икономически, културни и исторически условия, в които функционира закон. Студентите са длъжни да развиват уменията на правен анализ и са насърчавани да се направи оценка на закона и правни системи и процеси.