Pravnikursove.com

Обучение по международно право Petaling Jaya - Програми Обучение по международно право Petaling Jaya Обучение по международно право, Petaling Jaya

Повечето бакалавърски програми по право (LLB) продължават около три или четири години. Някои университети и колежи предлагат програми, които да отговарят на специфичните интереси на студентите, включително специализирани програми по европейско право.

Изследванията по международно право могат да подготвят специалисти по право, за да помогнат на частните граждани и организациите в световен мащаб да извършват бизнес и дейности по начин, който спазва закони от различни страни, както и в международен план.

Малайзия е федерална конституционна монархия в Югоизточна Азия. Тя се състои от тринадесет държави и три федерални територии и е с обща земна маса от 329847 кв. км, разделени от Южнокитайско море на две подобен размер региони, полуостров Малайзия и Малайзия Борнео.

The Satellite град на Малайзия, Petaling Jaya е известен със своята изследователска и развойна дейност. Университетите в този град в момента работят по различни проекти. Така че всеки, който се интересува от разширяване на познанията период трябва да отиде в Petaling Jaya. Той има и някои добри университети като Малайзия университет за наука и технологии.

Обучение по международно право Petaling Jaya - Запишете се за LLB Petaling Jaya. Научете информация за LLB програми. Контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Обучение по международно право, Petaling Jaya Filter

LLB (Hons) от Лондонския университет международни програми

Brickfields Asia College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 години Запитване на информация Малайзия Kuala Lumpur Shah Alam Petaling Jaya + още 3

Университета на Лондон е наистина един от най-големите университети в света. A федерация от 18 от световна класа гимназии и 10 специализирани институти, неговата репутация за високи академични стандарти, е построена върху неизплатената преподаването и изследователската дейност на неговия колежи, тъй като 1836.