Filter
Бакалавър по право
Сингапур Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Обучение по международно право Сингапур - Програми Обучение по международно право Сингапур Обучение по международно право

Степента LLB е бакалавърска степен по право, която се присъжда след около четири години на следване в съответни програми. С такова образование завършилите имат право да отварят юридическа или адвокатска практика и да се развиват професионално.  

Изследванията по международно право могат да подготвят специалисти по право, за да помогнат на частните граждани и организациите в световен мащаб да извършват бизнес и дейности по начин, който спазва закони от различни страни, както и в международен план.

Singapore (新加坡) е град-държава в Югоизточна Азия. Основана като британска колония търговия през 1819 г., след обявяването на независимост тя се превърна в една част на света "е най-проспериращите страни и се гордее света " най-натоварените пристанище ите. Сингапур има шест национални университети и обикновено се възприемат положително и привлича обменя студенти от всички краища на света.

Обучение по международно право Сингапур - Запишете се за LLB Сингапур. Всичката информация за LLB програми. Контактирайте университета в Сингапур тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Обучение по международно право, Сингапур

Kaplan Singapore

Програмата за правото на LLB е идеална за работещите възрастни, които желаят да учат за специалност "Право" с практически знания в реалния свят. ... [+]

Градски университет в БирмингамОписание на програмата

Програмата за правото на LLB е идеална за работещите възрастни, които желаят да учат за специалност "Право" с практически знания в реалния свят.

Чрез потапянето на студентите в уникалната ни манекенска съдебна зала, студентите ще придобият опит в реалистични правни сценарии и по-широко академично и практическо познание в редица правни теми. Студентите също така ще предприемат индивидуални задачи и изпити, за да оценят уменията си.... [-]

Сингапур Singapore
Януари 2020
Английски
Задочно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски