LAWSTUDIES

Online Обучение по международно право Сингапур - Обучение по международно право програми Сингапур Обучение по международно право

Бакалавърските програми по право или LLB, осигуряват на студентите здрави и подробни знания в област на право и юриспруденция, след което те могат да упражняват право. Ако имате такава степен и допълнителна акредитация, това ви позволява да се реализирате професионално в съответна област.  

Singapore (新加坡) е град-държава в Югоизточна Азия. Основана като британска колония търговия през 1819 г., след обявяването на независимост тя се превърна в една част на света "е най-проспериращите страни и се гордее света " най-натоварените пристанище ите. Сингапур има шест национални университети и обикновено се възприемат положително и привлича обменя студенти от всички краища на света.

Online LLB Сингапур - Вземете Online LLB Сингапур. All Online програма LLB и информация училището. Спестете време и се свържете с училището тук!

1 резултата за Обучение по международно право, Сингапур Filter

Бакалавър по право (отличие) (университет в Бирмингам)

Kaplan Singapore
LLB
<
Задочно
<
3 години
Английски
Кампус
Онлайн обучение

Програмата за правото на LLB е идеална за работещите възрастни, които желаят да учат за специалност "Право" с практически знания в реалния свят. ...

Научете повече