Pravnikursove.com

Обучение по международно право Singapore - Програми Обучение по международно право Singapore Обучение по международно право, Singapore

Чрез придобиване на бакалавърска степен по право LLB студентите придобиват необходима квалификация за отваряне на юридическа практика и развиват умения за критическо и аналитично мислене; това показва на работодателите, че кандидатът има конкурентни предимства.

Изследванията по международно право могат да се съсредоточат върху законодателството на отделните държави, както и върху международните закони. Като разглеждаме тези закони сравнително, може да оцени до каква степен дейността на различни организации и индивиди съответства.     

Singapore (新加坡) е град-държава в Югоизточна Азия. Основана като британска колония търговия през 1819 г., след обявяването на независимост тя се превърна в една част на света "е най-проспериращите страни и се гордее света " най-натоварените пристанище ите. Сингапур има шест национални университети и обикновено се възприемат положително и привлича обменя студенти от всички краища на света.

Обучение по международно право Singapore - Запишете се за LLB Singapore. Научете информация за LLB програми. Контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Обучение по международно право, Singapore Filter

Бакалавър по право (отличие) (Университет Бирмингам)

Kaplan Singapore
Кампус Задочно обучение 3 години Януари 2020 Сингапур Singapore

Програмата за правото на LLB е идеална за работещите възрастни, които желаят да учат за специалност "Право" с практически знания в реалния свят.