Pravnikursove.com

Обучение по международно право Groningen - Програми Обучение по международно право Groningen Обучение по международно право, Groningen

Степента LLB показва, че кандидатът за работа в област на право е подготвен достатъчно. Също така е възможно да придобиете допълнителна специализация в съответна област на право и да подобрите професионалните си перспективи.

Изследванията по международно право могат да се съсредоточат върху законодателството на отделните държави, както и върху международните закони. Като разглеждаме тези закони сравнително, може да оцени до каква степен дейността на различни организации и индивиди съответства.     

Холандия е съставна страна на Кралство Нидерландия, състояща се от дванадесет провинции в Северозападна Европа и три острова в Карибско море. Англоезични студенти няма да има проблеми с намирането на подходящи курсове. За чуждестранните студенти, приложими за университетите в Холандия, няколко стипендии.

Groningen е красив град на Холандия. Това място има различни университети, които са посветени на предоставяне на качествени международни образование. Някои от университетите са Университета на Гронинген и Jenne Hoekstra Arts.

Обучение по международно право Groningen - Запишете се за LLB Groningen. Научете информация за LLB програми. Контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Обучение по международно право, Groningen Filter

Бакалавър по международно и европейско право

University of Groningen
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Холандия Groningen

Всички държави имат закони и собствена правна система, а в повечето страни можете да изучавате само националното законодателство на университетско ниво. Нашата програма LLB в международното и европейското право е специално предназначена за студенти, които желаят да следват професионална кариера в международна правна среда; тя дава на студентите академично обучение в областта на правото без просто да възприемат националната правна система като изходна точка, като предлагат на студентите общо разбиране за това какво е "законът" и как функционира.