Filter
Бакалавър по право
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Програми Криминология, Научете за най-добрите LLB програми тук!

За тези, които преследват кариера по право, бакалавър по право (LLB) позволява на повечето завършили да практикуват право в зависимост от страната. Академичните курсове полагат основите за разбиране на закона и осигуряват необходимите умения за практикуване на закона.

Какво представлява LLB в криминологията? Курсовете се съсредоточават върху правото с реални приложения. Студентите ще научат основните основи на правото и криминологията, както и етиката, правните концепции и правните системи. Курсът също така учи учени, психология, човешки права и социология, за да ги подготви за живот, работещ с криминалното мислене. Някои програми предлагат възможността да учат в чужбина. Програмите отнемат само три години и до шест години, за да завършат.

Хвърлянето на аналитични умения и умения за критическо мислене са необходими компоненти на степента, но също така могат да помогнат на студентите извън работната сила в междуличностните им отношения и в общите решения за живота. Дълбокото разбиране на закона помага на участниците в програмата да разберат общия политически пейзаж и да осигурят общо разбиране за другите.

Студентите трябва да прекарват времето си в проучване на разходите за участие в избраната програма LLB и допълнителни елементи, включително стая и табло. Разходите ще варират в зависимост от институцията и местоположението.

Завършилите LLB в криминологията станаха престъпни адвокати, но много от тях също преследваха кариера, работейки с правоохранителните органи, за да уловят престъпниците и да решават дела. Някои потенциални работни места включват ставане на криминологичен, издаващ заповед или пробационен служител, полицейски детектив и специалист по съдебна медицина. Завършилите дори са избрали да преследват кариерата си в чужбина, като се наслаждават на всичко, което международната общност трябва да предложи. Повечето възможности за работа предлагат на завършилите възможността да поддържат общностите безопасни и да помагат на другите.

Студентите имат възможност да избират между учебния процес в кампуса или гъвкавостта на онлайн класна стая, за да завършат своето обучение. Започнете следващите стъпки с търсенето на програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече Свиване

2 резултата за Криминология

The University of Law Undergraduate Programmes

Нашият LLB (Hons) Закон за Криминология с Година на Фондацията е четиригодишна квалификационна степен. Курсът се фокусира върху ключови правни теми и различни аспекти на ... [+]

LLB (Hons) Закон за криминологията с основаването на годината

Нашият LLB (Hons) закон с криминология с година на основаване е четиригодишна образователна степен. Курсът се фокусира върху ключови правни теми и различни аспекти на криминологията, включително престъпността, наказателното правосъдие и престъпното поведение. Правните модули се провеждат предимно от професионално квалифицирани адвокати с високо ниво на обучение лице в лице. Курсът има практическа насоченост, с прилагането на закона и криминологията в реалния свят. Пригодността за заетост е интегрирана в курса, за да ви даде академичните знания и ключовите преносими умения, които се изискват от днешните работодатели. Този курс е идеален за студенти, които искат да продължат кариерата си в правния сектор или по-конкретно в системата на наказателното правосъдие. Първата година е година на фондация, която се фокусира върху развитието на разбиране на правния сектор и ключовите умения, необходими за провеждане на пълния курс. Юридическият университет постигна Злато в Рамката за върхови постижения през юни 2017 г. за преподаването, изучаването и резултатите от обучението му в университета. Тази награда изтече през юни 2019 г. и беше заменена с TEF Silver.... [-]

Великобритания London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 3 Още
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Undergraduate Programmes

Нашият закон с криминология е тригодишна образователна степен. Курсът се фокусира върху ключови правни теми и различни аспекти на криминологията, включително престъпностт ... [+]

LLB (Hons) Закон с криминологията

Нашият закон с криминология е тригодишна образователна степен. Курсът се фокусира върху ключови правни теми и различни аспекти на криминологията, включително престъпността, наказателното правосъдие и престъпното поведение. Правните модули се провеждат предимно от професионално квалифицирани адвокати с високо ниво на обучение лице в лице. Курсът има практическа насоченост, с прилагането на закона и криминологията в реалния свят. Пригодността за заетост е интегрирана в курса, за да ви даде академичните знания и ключовите преносими умения, които се изискват от днешните работодатели. Този курс е идеален за студенти, които искат да продължат кариерата си в правния сектор или по-конкретно в системата на наказателното правосъдие. Юридическият университет постигна Злато в Рамката за върхови постижения през юни 2017 г. за преподаването, изучаването и резултатите от обучението му в университета. Тази награда изтече през юни 2019 г. и беше заменена с TEF Silver.... [-]

Великобритания London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 3 Още
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски