LAWSTUDIES

Online Междудисциплинарно право Oslo - Междудисциплинарно право програми Ланкашър Междудисциплинарно право, Oslo

Повечето бакалавърски програми по право (LLB) продължават около три или четири години. Някои университети и колежи предлагат програми, които да отговарят на специфичните интереси на студентите, включително специализирани програми по европейско право.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Lancaster е в Lancashire и две на четири Lancashire университети се намират там, заедно с две от седемте колежи. То също е исторически град с много известни сгради, особено религиозни сгради.

Online Междудисциплинарно право Oslo - Вземи си LLB Ланкашър. Съберете цялата LLB програма и информация училището. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

2 резултата за Междудисциплинарно право, Ланкашър Filter

LLB в правото

Lancashire Law School - University of Central Lancashire
LLB
<
Редовно
<
Задочно
<
3&nbsp;-&nbsp;5 години
Английски
Кампус
Онлайн обучение

Той осигурява основното обучение, което се провежда от професионално квалифицирани учени, за да се превърне в успешен адвокат или адвокат, и е наистина интересно. Ще научите з ...

Научете повече

Старши статус на LLB

Lancashire Law School - University of Central Lancashire
LLB
<
Редовно
<
Задочно
<
2&nbsp;-&nbsp;3 години
Английски
Кампус
Онлайн обучение

Ако сте завършили юридическо образование и бихте искали да бъдете адвокат или адвокат, този двугодишен курс, който можете да изучавате и частично онлайн, ще ви осигури академи ...

Научете повече