Filter
Бакалавър по право
Германия

Международно данъчно право Германия - Програми Международно данъчно право Германия Международно данъчно право

Степента „бакалавър по право“ или LLB показва, че успешно сте завършили образователна програма за професионална подготовка в област на право. Ако придобиете допълнителна акредитация, степента LLB ви дава право да имате юридическа практика в повечето страни по света.

Разбиране трансграничните данъчни въпроси относно правна рамка, трябва да се вземе магистърска степен по международно данъчно право. Можете да подобрите уменията си и възможностите при работа с въпросите на данъчните политики, разпоредби и други международни въпроси, доколкото данък се отнася.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Международно данъчно право Германия - Запишете се за LLB Германия. Всичката информация за LLB програми. Контактирайте университета в Германия тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Международно данъчно право, Германия

Степени
Място
Германия
Тип на обучение
Темпо на обучение
Rhine-Waal University of Applied Sciences

В областта на данъчното облагане международните мрежи не са били засегнати. Все по-често въпросите за данъчното облагане трябва да бъдат отговорни от международен контекс ... [+]

Бакалавър по международно данъчно облагане и право

В областта на данъчното облагане международните мрежи не са били засегнати. Във все по-голяма степен, въпросите на данъчното облагане трябва да бъдат отговорни от международен контекст, независимо дали става въпрос от гледна точка на дружество или на закона. Следователно курсът "Международно данъчно облагане и право" се преподава изцяло на английски език. Съдържанието на курса е насочено главно към глобалното привеждане в съответствие и е насочено към най-важните въпроси, свързани с данъчното облагане в национален и международен контекст. През първия семестър основното съдържание се преподава в националното данъчно облагане, което се допълва от втория семестър с модули по най-важните международни данъчни теми.... [-]

Германия Kleve
Октомври 2019
Английски
Кампус
Научете повече на английски