Filter
Бакалавър по право
Германия Kleve

Международно данъчно право Kleve - Програми Международно данъчно право Kleve Международно данъчно право, Kleve

В съчетание с професионална акредитация степента „бакалавър на право“ (LLB) осигурява на завършилите да имат юридическа практика в повечето страни по света. Такива образователни програми осигуряват на студентите здрава база на знания и умения, необходими в съответна професионална област.

The LLM в Закона за данък върху програмата осигурява пълно проучване на данъчното законодателство, която включва недвижими имоти, тръстове, партньорство и др модули са предназначени за подготовка на адвокати за техническата страна на данъчна практика при разработването на по-задълбочено разбиране на политиките, свързани данъчните закони .

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

След като столица на окръг тогава херцогство; Клеве днес е град и столица на района на Клеве в провинция Северен Рейн-Вестфалия, Германия. Това е дом на над 40 000 жители.

Международно данъчно право Kleve - Запишете се за LLB Kleve. Научете информация за LLB програми. Контактирайте университетите директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Международно данъчно право, Kleve

Степени
Място
Германия
Kleve
Тип на обучение
Темпо на обучение
Rhine-Waal University of Applied Sciences

В областта на данъчното облагане международните мрежи не са били засегнати. Все по-често въпросите за данъчното облагане трябва да бъдат отговорни от международен контекс ... [+]

Бакалавър по международно данъчно облагане и право

В областта на данъчното облагане международните мрежи не са били засегнати. Във все по-голяма степен, въпросите на данъчното облагане трябва да бъдат отговорни от международен контекст, независимо дали става въпрос от гледна точка на дружество или на закона. Следователно курсът "Международно данъчно облагане и право" се преподава изцяло на английски език. Съдържанието на курса е насочено главно към глобалното привеждане в съответствие и е насочено към най-важните въпроси, свързани с данъчното облагане в национален и международен контекст. През първия семестър основното съдържание се преподава в националното данъчно облагане, което се допълва от втория семестър с модули по най-важните международни данъчни теми.... [-]

Германия Kleve
Октомври 2019
Английски
Кампус
Научете повече на английски