Pravnikursove.com

Международно данъчно право Kleve - Програми Международно данъчно право Kleve Международно данъчно право, Kleve

В съчетание с професионална акредитация степента „бакалавър на право“ (LLB) осигурява на завършилите да имат юридическа практика в повечето страни по света. Такива образователни програми осигуряват на студентите здрава база на знания и умения, необходими в съответна професионална област.

The LLM в Закона за данък върху програмата осигурява пълно проучване на данъчното законодателство, която включва недвижими имоти, тръстове, партньорство и др модули са предназначени за подготовка на адвокати за техническата страна на данъчна практика при разработването на по-задълбочено разбиране на политиките, свързани данъчните закони .

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

След като столица на окръг тогава херцогство; Клеве днес е град и столица на района на Клеве в провинция Северен Рейн-Вестфалия, Германия. Това е дом на над 40 000 жители.

Международно данъчно право Kleve - Запишете се за LLB Kleve. Научете информация за LLB програми. Контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Международно данъчно право, Kleve Filter

в международното данъчно облагане и право

Rhine-Waal University of Applied Sciences
Кампус Октомври 2019 Германия Kleve

В областта на данъчното облагане международните мрежи не са били засегнати. Все по-често въпросите за данъчното облагане трябва да бъдат отговорни от международен контекст