Pravnikursove.com

Международно право Trento - Програми Международно право Trento Международно право, Trento

Ако следвате в бакалавърски програми по право (LLB), ще придобиете фундаментални юридически знания и опит на стратегическо, аналитично и критическо мислене, които са необходими за успешна професионална реализация. Заедно с съответна професионална акредитация такова образование ви дава право да упражнявате право в международен мащаб.

Ако по време на обучението си в правна програма студентът реши, че иска да продължи образованието си и кариерата си в сфера на международни отношения, магистратурите за степен LLM по международно право са добър вариант за придобиване на изисквана квалификация за това.  

Официално известен като Италианската република, страната се намира в южната част на Европа. Официалният език е италиански и културното богат капитал е Рим. Много от света "и най-старите университети са разположени в Италия, по-специално в университета в Болоня (основана през 1088). Има три Superior висши учебни заведения с "статут на университет ", три институти със статут на докторанти колежи, които работят при завършил и следдипломно ниво.

Тренто е историческо място с евтини разходи за живот и качеството на образованието. Институции в този град са насочени за изследвания и развитие. Това е добър вариант за всички онези, които искат да направят кариера в изследвания и развитие. Университа дели Studi Dell "Insubria е посветена на осигуряване на качествено образование.

Международно право Trento - Запишете се за LLB Trento. Научете информация за LLB програми. Контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Международно право, Trento Filter

Бакалавърска степен по сравнителни, европейски и международни правни изследвания (CEILS)

University of Trento – Faculty of Law
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Италия Trento

Програмата CEILS предоставя на своите студенти автентичен международен опит и всеобхватно образование в сравнително, европейско, международно и транснационално право. Заедно с другите национални правни системи, елементите на италианското право се преподават в рамките на европейската, сравнителната и международната рамка.