Pravnikursove.com

Международно право Riga - Програми Международно право Riga Международно право, Riga

Степента LLB показва, че кандидатът за работа в област на право е подготвен достатъчно. Също така е възможно да придобиете допълнителна специализация в съответна област на право и да подобрите професионалните си перспективи.

За ефективно и качествено организиране на международни взаимодействия между големи държавни и недържавни институции се изискват професионалисти. Магистратурите за степен LLM по международно право се предназначават за студенти с образование в сфера на право, които искат да изградят кариера в тази област.

Латвия, официално Република Латвия, е държава в района на Балтийско море от Северна Европа. Тя граничи на север от Естония, на юг от Литва, на изток с Русия, и на югоизток с Беларус. Латвийците са една от балтийските хора, културно, свързани с литовците. Capital е Riga който е дом на Университета на Латвия с повече от 23 000 записани ученици.

Рига е не само най-големият град на Латвия, но също така и търговски и приходи Centre генериращ. Riga имат голямо културно наследство на Латвия, още повече, този град притежава много образователни платформи. Тези платформи служи всяка сфера на образованието земята, от техническа към бизнес институции.

Международно право Riga - Запишете се за LLB Riga. Научете информация за LLB програми. Контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Международно право, Riga Filter

Llb в правото и дипломацията

Riga Graduate School Of Law
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Латвия Riga

Тази програма е насочена към студенти, които възнамеряват да работят във външната служба на техните страни, както и в международни организации. Въпреки това, балансираното разбиране на проблемите на политиката и разрешаването на конфликти, както и правните ограничения, които се отнасят до международните отношения, също ще направят кандидатите привлекателни за работа в много други области.