Pravnikursove.com

Международно право Мавриций - Програми Международно право Мавриций Международно право

Степента LLB показва, че кандидатът за работа в област на право е подготвен достатъчно. Също така е възможно да придобиете допълнителна специализация в съответна област на право и да подобрите професионалните си перспективи.

Международните отношения са твърде сложна област, затова брой студенти с образование по право решават да продължат в магистратури за степен LLM по международно право, където те могат да придобият ценни знания за успешно изграждане на кариера в тази сфера.  

Мавриций е островна държава, тази африканска страна ще ви предложим най-подходящият момент, докато учи в университета. Плажовете в Мавриций и крайбрежния живот на страната е просто спираща дъха. Ще живееш релаксираща живот и да се насладите учи в университет или на Мавриций или на технологии.

Международно право Мавриций - Запишете се за LLB Мавриций. Всичката информация за LLB програми. Контактирайте университета в Мавриций тук!

1 резултата за Международно право, Мавриций Filter

Бакалавърска законодателство с международните отношения

Middlesex University Mauritius
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Мавриций Vacoas-Phoenix

The LLB (Hons) е престижен академична квалификация, която се занимава с по-широките етични, социални, политически, икономически, културни и исторически условия, в които функционира закон. Студентите са длъжни да развиват уменията на правен анализ и са насърчавани да се направи оценка на закона и правни системи и процеси.