Pravnikursove.com

Програми Международно право, Научете за най-добрите LLB програми тук!

An LLB е бакалавърска степен обикновено като три до четири години, за да печелят и по-специално се отнася до "Бакалавър по право ", или Legum Baccalaureus. В момента тя се предлага в почти всички държави, ръководени от общото право, с изключение на САЩ, където една степен LLB е еквивалентна диплома по право Juris Doctor в САЩ

Какво е международно право?

Международното право се отнася до богат набор от правни прецеденти, които са общоприети от народи и държави като задължителни и са валидни. Тези закони са предназначени да служат като основен основите за продължаване на стабилността на международните отношения между общностите. Основната разлика между intracountry / държавни правни системи и системата на международното право е, че международното право се прилага за страни като цяло, а не на всеки отделен гражданин.

Международните притеснения право отчетливо отделни правни дисциплини, свързани с международното публично право (законите за водене на война, закони на морето и международното хуманитарно право, например); международното частно право (наричан още "конфликт на закони "); и наднационалното законодателство. А адвокат, специализирана в международното право може да представлява лицата, които са били арестувани в чужбина, работа за мегакорпорации да гарантира, че те не нарушават специфични за страната международните споразумения или търговски закони и действат като посредници за мощни организации като Организацията на обединените нации, World Court или НАТО.

Какво прави LLB по международно право се състои от?

В допълнение към предприемането на задължителни курсове по право, студенти, които желаят да спечелят степен международното право с нужда да се запишат в курсове за политически науки, глобални проучвания и да вземат един или повече чужди езици класове (ако те искат да работят в дадена страна) в допълнение към курсове че предоставянето на инструкции за морските закони. Законите, регулиращи морето / океана са напълно различни от закони, отнасящи се страни без излаз и много правителствени агенции изпитват недостиг на международни юристи с дълбоко познаване на регионалните морски закони.

Кои кариера с LLB в международното право?

Достигане на мястото, където един студент има право да вземе изпита включва най-малко пет до седем години на обстойно проучване, от завършване на бакалавърска и магистърски специалности за получаване на LLM.Студентите, които работят като международни адвокати могат да очакват да печелят над $ 100 000 USD (72 000 евро) годишно, с широк спектър от възможности за винаги на разположение за заетост.

9 резултата за Международно право Filter

Бакалавърска законодателство с международните отношения

Middlesex University Mauritius
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Мавриций Vacoas-Phoenix

The LLB (Hons) е престижен академична квалификация, която се занимава с по-широките етични, социални, политически, икономически, културни и исторически условия, в които функционира закон. Студентите са длъжни да развиват уменията на правен анализ и са насърчавани да се направи оценка на закона и правни системи и процеси.

LLB (Hons) от Лондонския университет международни програми

Brickfields Asia College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 години Запитване на информация Малайзия Kuala Lumpur Shah Alam Petaling Jaya + още 3

Университета на Лондон е наистина един от най-големите университети в света. A федерация от 18 от световна класа гимназии и 10 специализирани институти, неговата репутация за високи академични стандарти, е построена върху неизплатената преподаването и изследователската дейност на неговия колежи, тъй като 1836.

бакалавър в международното право

International University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Беларус Minsk

В Юридическия факултет е създаден през 1994 година. От този момент той е завършил повече от 2500 специалисти, които в момента са наети на работа в държавни и частни организации, юристи, адвокати и нотариуси, изнасят лекции в институциите на висшето образование, и да работят като служители на националните органи, прокуратурата и правоохранителните органи.

Бакалавър по международно и европейско право

University of Groningen
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Холандия Groningen

Всички държави имат закони и собствена правна система, а в повечето страни можете да изучавате само националното законодателство на университетско ниво. Нашата програма LLB в международното и европейското право е специално предназначена за студенти, които желаят да следват професионална кариера в международна правна среда; тя дава на студентите академично обучение в областта на правото без просто да възприемат националната правна система като изходна точка, като предлагат на студентите общо разбиране за това какво е "законът" и как функционира.

Бакалавърска степен по право

Ozyegin University
Кампус 4 години Септември 2019 Турция Orman Sokak

Юридическият факултет на OzU разполага с отличени членове на преподавателите, които са експерти в съответните им дисциплини, както и с модерна и задълбочена учебна програма, която предоставя широко разбиране за основните правни норми и действащите закони.

Бакалавър по право (награди) (LLBHons)

Australian National University (ANU) - Law
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 - 10 години Януари 2020 Австралия Canberra + още 1

Бакалавърът по право (Honors) в АНУ е международно признат световен клас бакалавърска степен. ANU е най-високо класираният университет в Австралия със световна репутация в международното, конституционното, публичното и частното право. Почетният компонент на програмата е вграден в структурата на степените, за да подобри перспективите за кариера и да ви предостави здрава основа за следдипломно обучение.

Бакалавърска степен по сравнителни, европейски и международни правни изследвания (CEILS)

University of Trento – Faculty of Law
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2020 Италия Trento

Програмата CEILS предоставя на своите студенти автентичен международен опит и всеобхватно образование в сравнително, европейско, международно и транснационално право. Заедно с другите национални правни системи, елементите на италианското право се преподават в рамките на европейската, сравнителната и международната рамка.

LLB (Hons) Закон за международния бизнес

The University of Law Undergraduate Programmes
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Великобритания London

Нашият LLB (Hons) Закон с международни бизнес три години редовна степен ще ви помогне да започнете кариера в правните или международни търговски сектори. Това е квалифицирана степен по право, което ви позволява да стигнете до следващия етап на юридическото обучение.

LLB (Hons) Закон за международния бизнес с финансовата година

The University of Law Undergraduate Programmes
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Великобритания London

Нашият LLB (Hons) закон с международна бизнес четири години редовна степен ще ви помогне да започнете кариера в правните или международни търговски сектори. Това е квалифицирана степен по право, което ви позволява да стигнете до следващия етап на юридическото обучение.