Filter
Бакалавър по право
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Програми Търговско право, Научете за най-добрите LLB програми тук!

LLB се присъжда на лица, които са завършили курс по право или стандартна законодателна програма. Това е бакалавърска степен, а в повечето страни е необходимо допълнително обучение или образование за завършване на практикуването на правото. Предишно висше или университетско образование обикновено се изисква за приемане в програма на LLB.

Какво представлява LLB в търговското право? Това е бакалавърска степен по право с акцент върху бизнеса. Студентите могат да вземат курсове, които да им помогнат да станат търговски представители и да придобият по-задълбочено познаване на бизнес правото. Класовете могат да обхващат въпроси като наказателното право, договорното право, закононарушенията, разрешаването на спорове, търговското право, фирменото право в контекста и глобализацията, търговията и природните ресурси.

Много от завършилите смятат, че напускат училище с разнообразни умения. Те могат да развият способността си да тълкуват и обясняват сложната информация ясно. Те също така могат да придобият силни писмени и изследователски умения. Тези способности могат да помогнат на учениците да напреднат в кариерата си.

В много общи юрисдикции се предлага LLB в търговското право. Разходите за обучение могат да варират в зависимост от местоположението на университета. След като проучите и изберете институция, която да посетите, се свържете директно с училището за подробна информация за цената на посещението.

LLM в областта на търговското право е квалификационна степен, която може да позволи на студентите да преминат към УЦЖ или курс за обучение за адвокатския изпит, за да станат практикуващи адвокати. Индивидите, които са по-заинтересовани от бизнеса, могат да напуснат училище със солидна основа в търговското право, което ги подготвя да се включат в редица бизнес настройки. Завършилите могат да бъдат подготвени за кариери като учители, банкери, бизнес или мениджъри с нестопанска цел и директори по финанси или човешки ресурси.

LLM в областта на търговското право се предлага в много университети по целия свят. Онлайн курсове могат да бъдат на разположение чрез някои програми. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече Свиване

2 резултата за Търговско право

University of Greenwich

Програмата за LLB Hons Търговско право е нов за Greenwich - първият прием на студенти стартира през септември 2015 - и тя има за цел да се гради върху успеха на нашата ут ... [+]

Моля, имайте предвид, че информацията в този сайт се отнася до програмата, започващ през септември 2016.

Програмата за LLB Hons Търговско право е нов за Greenwich - първият прием на студенти стартира през септември 2015 - и тя има за цел да се гради върху успеха на нашата утвърдена програма LLB Hons закон.

Искате да знаете повече? За повече информация относно тази програма - включително съдържанието, такси програма и режим на обучение - и проучване с юридическия факултет в университета в Гринуич, моля попълнете формуляра в дясно и юридическия факултет ще се свържем с вас по електронната поща.... [-]

Великобритания Лондон
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Diploma University of Applied Sciences

Проучването бизнес право може да бъде завършена в цялата страна ДИПЛОМА учебни центрове като непълно работно време дистанционно обучение или са изправени пред преподаване ... [+]

The Програма в Търговско право може да се използва както в национален мащаб учебни центрове дипломата дистанционно обучение, наред с кариера или кампус програма на пълен работен ден в Бад Sooden-Алендорф с одобреното от държавата Бакалавърска степен да бъде завършена. Стандартният период на обучение в Дистанционното обучение 7 семестър и Наличие изучава 6 семестъра.

Бакалавърска степен по бизнес право ... [-]
Германия Bad Sooden-Allendorf Аален Баден-Баден Берлин Бохум Бон Фридрихсхафен Хамбург Хановер Хайлброн Кайзерслаутерн Касел Kitzscher Магдебург Майнц Манхайм Мюнхен Ostfildern Вюрцбург Regenstauf Нюрнберг Висбаден Вупертал Германия онлайн  + 21 Още
Запитване на информация
Немски
Редовно обучение
Задочно обучение
6 - 7 семестри
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски