LAWSTUDIES

Online Финансово право Република Ирландия - Финансово право програми Република Ирландия Финансово право

Чрез придобиване на бакалавърска степен по право LLB студентите придобиват необходима квалификация за отваряне на юридическа практика и развиват умения за критическо и аналитично мислене; това показва на работодателите, че кандидатът има конкурентни предимства.

Това следдипломно обучение в областта на финансите предлага подготовка по основните принципи на финансовата услуга право. На кандидатите се предоставя възможност да се научат на международна регулаторна рамка, в която финансовите институции оперират. Магистър по финанси ви помага да остана до датата, в все така променящата се среда в международните търговски и корпоративни финанси.

Ирландия напоследък въведе закон, който мандатите всички студенти учат висше образование да кандидатстват за държавни заеми, за да могат да постигнат своите високи академични мечти. Първи официален език е ирландски, известен също като келтски Irish, но English (вторият официален език) е по-широко приложение. Националният капитал е Дъблин. Ирландия е символ празнува деня на Свети Патрик (17 март) в цял свят.

Online LLB Република Ирландия - Вземете Online LLB Република Ирландия. All Online програма LLB и информация училището. Спестете време и се свържете с училището тук!

1 резултата за Финансово право, Република Ирландия Filter

LLB в закона със счетоводната

Independent College Dublin
Република Ирландия, Дъблин
LLB
21 Sep 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
4 години
Английски
Campus

Степента на LL.B по право с Счетоводни е 4-годишна програма степен комбиниране близнаци дисциплини на правото и счетоводството. Степента ще включва изучаването на основните мо ...

Научете повече