LAWSTUDIES

Online Правни науки Oslo - Правни науки програми Ланкашър Правни науки, Oslo

Степента LLB показва, че кандидатът за работа в област на право е подготвен достатъчно. Също така е възможно да придобиете допълнителна специализация в съответна област на право и да подобрите професионалните си перспективи.

Докато светът става все по-силно обвързан в различните си аспекти, това влияе върху сферата на право и регламенти и разширява влиянието и значението им. Затова тези, които искат да се развиват в сфера на правото, има смисъл да придобият опит в международни отношения.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Lancashire е в Северозападна Англия. Има четири университета (Lancaster University, Университет на Централен Ланкашър, Edge Hill университет и Университета на Cumbria) и седем висши колежи.

Online Правни науки Oslo - Вземи си LLB Ланкашър. Съберете цялата LLB програма и информация училището. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

3 резултата за Правни науки, Ланкашър Filter

LLB в правото

Lancashire Law School - University of Central Lancashire
LLB
<
Редовно
<
Задочно
<
3&nbsp;-&nbsp;5 години
Английски
Кампус
Онлайн обучение

Той осигурява основното обучение, което се провежда от професионално квалифицирани учени, за да се превърне в успешен адвокат или адвокат, и е наистина интересно. Ще научите з ...

Научете повече

LLB право

University of Cumbria
LLB
<
Редовно
<
Задочно
<
3&nbsp;-&nbsp;5 години
Английски
Кампус

Има силен акцент на изграждането на практически умения, наред с по-подробните модули право и нашите групи се отглеждат малки, така че да можем да се запознаем с теб и ще ви да ...

Научете повече

Старши статус на LLB

Lancashire Law School - University of Central Lancashire
LLB
<
Редовно
<
Задочно
<
2&nbsp;-&nbsp;3 години
Английски
Кампус
Онлайн обучение

Ако сте завършили юридическо образование и бихте искали да бъдете адвокат или адвокат, този двугодишен курс, който можете да изучавате и частично онлайн, ще ви осигури академи ...

Научете повече