LAWSTUDIES

Online Правни науки Швейцария - Правни науки програми Швейцария Правни науки

Степента „бакалавър по право“ или LLB показва, че успешно сте завършили образователна програма за професионална подготовка в област на право. Ако придобиете допълнителна акредитация, степента LLB ви дава право да имате юридическа практика в повечето страни по света.

Докато светът става все по-силно обвързан в различните си аспекти, това влияе върху сферата на право и регламенти и разширява влиянието и значението им. Затова тези, които искат да се развиват в сфера на правото, има смисъл да придобият опит в международни отношения.

Швейцария официално Конфедерация Швейцария, е федерална парламентарна република, състояща се от 26 кантона, с Берн за седалище на федералните власти. Швейцария "и независимост и неутралност отдавна са изпълнени от големите европейски сили. Швейцария е мирна, просперираща и стабилна модерна пазарна икономика с ниска безработица.

Online LLB Швейцария - Вземете Online LLB Швейцария. All Online програма LLB и информация училището. Спестете време и се свържете с училището тук!

1 резултата за Правни науки, Швейцария Filter

бакалавър по право

FernUni Schweiz
LLB
<
Задочно
<
9 семестри
Немски
Френски
Онлайн обучение

Програмата осигурява солидна научна база за обучение в принципите на швейцарското законодателство и техните дисциплини и приложения: наказателно право, частно право, публичнот ...

Научете повече