LLM Международна търговия и търговско право

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Нашият курс по LLM за международна търговия и търговско право е разработен от специалисти по теми и опитни юристи с дългогодишен опит. Той се основава на вашите знания от програмите PG Cert и PG Dip и ви позволява да изпълните част от оригиналните изследвания, като завършите 60 кредитна дисертация.

Законът е широко признат и изключително уважаван предмет и получените знания по международното търговско и търговско право LLM ще ви дадат много възможности да развиете кариерата си на високо ниво в кариера в международна правна фирма, многонационална компания или правителствена организация.

Методи на обучение и стил

Тъй като сме 100% онлайн университет, ние използваме среда за виртуално обучение вместо традиционен университет. Системата следи и управлява учебния процес в реално време и ви предоставя незабавен достъп до вашите учебни материали.

Тази учебна платформа позволява на учениците и преподавателите активно да участват в разговори в реално време и можете да слушате и гледате на живо лекции и семинари по интернет.

Поддържате се през целия си курс от специален съветник на студентите и имате възможност редовно да взаимодействате със съучениците си и учителя си.

Оценяване

Ние приемаме въз основа на задача подход за оценка вместо изпити. Оценката за международната търговия и търговското право LLM ще се основава на комбинация от писмен курс и работа по дисертация или индивидуален проект.

В края на обучението си ще подадете 60 кредитна теза.

Ще можете да видите сегашните си временни белези от началото на програмата, което ви позволява да оцените успеха на вашите текущи методи на проучване и ясно да определите областите, които да се подобрят.

Кариерни перспективи

Ние сме посветени на подобряването на пригодността за заетост сред нашите завършили. Нашите онлайн курсове ви дават възможност да подобрите перспективите си за кариера и да спечелите потенциал с комбинация от ключови умения, които са директно прехвърляеми на работното място.

Правните познания, придобити от Международния търговски и търговски закон LLM, могат да ви подготвят за роля в международна правна фирма, мултинационална компания или правителствена организация.

Квалифицираните адвокати или адвокати също ще могат да използват уменията и знанията, придобити при изучаване на курса, за да изпълнят изискванията за годишно професионално развитие (CPD).

Изисквания за вход:

Има два маршрута за достъп за този вълнуващ курс: Академичен входен маршрут и Работен опит.

21-дневна гаранция за връщане на парите

Ако се запишете в нашия LLM International Trade and Commercial Law, но решавате, че онлайн обучението не е за вас, ще ви позволим да се оттеглите в рамките на 21 дни от началната дата, посочена в писмото за оферта. Ако сте платили първоначален депозит отпред, ще получите пълно възстановяване на сумата.

Начини на плащане

Нашите такси са едни и същи за всички студенти и всеки ще получи 10% отстъпка, ако заплати годишната такса за обучение или заплащане на такса за обучение предварително. Много студенти, които са граждани на Обединеното кралство или на ЕС, които живеят в Англия, също имат право на студентски заем, финансиран от правителството.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Научете повече

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Свиване
Колчестър , Великобритания онлайн + 1 Още По-малко