LLM в Закона за правата на човека

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Общ преглед на програмата

Тази програма предлага набор от единици, подходящи както за тези с известни познания в областта на правата на човека, така и за тези, които искат да се запознаят с конкретни въпроси на правото на човека. Единиците обхващат традиционните области на правото на правата на човека (напр. Международното право и правата на човека) и по-специализираните области (напр. Права на заетост, международно право на труда и социалните права и миграционното право). Настоящите студенти се насърчават да участват активно в Центъра за прилагане на правата на човека.

Ние предлагаме вълнуващ и стимулиращ набор от програми за следдипломно право, всяка от които ви подготвя за разнообразни кариери. Ако се интересувате от изучаване на право над вашето ниво на бакалавърска степен и искате да развиете своите аналитични, изследователски и юридически умения за писане, ще намерите LLM на Bristol като предизвикателно и ползотворно изживяване. Ние имаме голяма и жизнена международна общност и нашите студенти по LLM се възползват от малки размери на класа, преподавани от световно известни експерти.

Нашите LLM програми ви дават възможност да се специализирате в определена област, но можете също да изберете по-широк и по-общ набор от избори за единица. Във всички случаи се насърчавате да проучите избраните от вас области на правото на по-дълбоко ниво. Ще имате възможността да видите как функционират тези правни области в различни контексти, като разглеждате съответните проблеми теоретично и практически и от различни гледни точки.

Структура на програмата

Ще вземете четири единици (общо 120 кредитни точки, 30 кредитни точки всяка) и задължителна дисертация (60 кредитни точки). Имате възможност да изберете три специализирани звена за правата на човека и едно звено от която и да е от другите ни програми за LLM.

Излезте от наградите

Всички обучени магистърски програми, освен ако не са освободени от Сената, трябва да позволяват на студентите да излязат от програмата със следдипломна диплома или сертификат.

За да получат следдипломна диплома, студентите трябва да са завършили успешно 120 кредитни точки, от които 90 трябва да са на ниво М / 7.

За да получат сертификат за следдипломна квалификация, студентите трябва да са завършили успешно 60 кредитни точки, от които 40 трябва да са на ниво М / 7.

Класификации на степени:

Награда с заслуга или отличие е разрешена за магистрати, дипломи и сертификати за следдипломна квалификация, където те са специално наречени квалификации за начално ниво. Не се допуска награда с заслуга или отличие за награди за излизане, когато студентите са длъжни да излязат от програмата на академични основания. Може да се разреши награда за излизане с заслуга или отличие, когато студентите са възпрепятствани от изключителни обстоятелства да завършат предвидената награда.

Класификацията на наградата по отношение на крайния програмен знак е следната:

Награда с отличие *: най-малко 65 от 100 за преподавания компонент като цяло, а за магистърски награди - поне 70 от 100 за дисертацията. ** Факултетите запазват правото на преценка за увеличаване на тези прагове.

Награда с заслуги *: най-малко 60 от 100 за преподавания компонент като цяло, а за магистърски награди - поне 60 от 100 за дисертацията. Факултетите запазват правото на преценка да увеличават тези прагове.

* УО по право има отделни разпоредби за присъждане на отличие и заслуги.
** За присъждане на отличие Инженерният факултет изисква най-малко 70 от 100 за преподавателския компонент като цяло, а за магистърските награди - поне 70 от 100 за дисертацията.

Етапи на диплома / сертификат:

Всички обучени магистърски програми, освен ако не са освободени от Сената, трябва да дават възможност на студентите да избират или да бъдат задължени да напуснат на етап следдипломна диплома или сертификат.

За да получат следдипломна диплома, студентите трябва да са завършили успешно 120 кредитни точки, от които 90 трябва да са на ниво М / 7.

За да получат сертификат за следдипломна квалификация, студентите трябва да са завършили успешно 60 кредитни точки, от които 40 трябва да са на ниво М / 7.

lady justice, legal, lawjessica45 / Pixabay

Изисквания за вход

Висша степен от второкласно отличие по право (или международен еквивалент).

По изключение ще разгледаме и кандидатите, които имат:

  1. Висша степен на второкласно отличие, която включваше съдържание, подходящо за предложеното от кандидата област на обучение; или
  2. Висша степен от втория клас е отличена във всеки предмет, заедно с подходящ опит в дисциплина, тясно свързана с фокуса на тази програма.

Кандидатите във всеки от тези два изключителни случая трябва да направят случай, в който обясняват защо тяхната квалификация или опит попадат в категория (1) или (2) в личното им изявление.

Признатото предварително обучение понастоящем не се приема. Предишен или професионален опит не се изисква.

Изисквания на английски език

Ако английският не е първият ви език, трябва да постигнете това ниво на профила:

Профил B

Трябва да постигнете необходимите нива на английски, за да се класирате за място по избрания от вас курс / програма.

Различните курсове / програми се нуждаят от различни нива на езикови умения. Ние наричаме тези нива на умения като „профили“. Профилът за избрания от вас курс / програма се показва на страницата на курса / програмата.

Тестовете и нивата, които трябва да постигнете, за да покриете изискванията, са на всяка страница на профила.

Тестовете за владеене на английски език трябва да са получени в рамките на две години от началната дата на вашата програма / курс.

Кариери

Тази програма ще ви осигури здрава основа за широк спектър от кариери, които са специализирани в правото на правата на човека. Завършилите продължават да действат като адвокати, адвокати, адвокати и изследователи в международни и европейски организации, като ООН или Европейската комисия. Редица дейности за НПО и други агенции. Някои висшисти продължават да учат или изследват в Бристолския университет или други университети.

Последна актуализация May 2020

За учебното заведение

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020.

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020. Свиване
Посетете уебсайта на учебното заведение