LLM в американското право (за не-американски адвокати)

Общ преглед

Описание на програмата

Подготовка на чуждестранни адвокати за световната практика

Учебната програма на LLM в американското право е специално предназначена да подготви чуждестранни юристи за предизвикателството на глобалната практика. В тази програма, студентите са напълно интегрирани в класовете JD на BU Law , където седят един до друг, а американските студенти са обучени в традицията на американското юридическо образование.

Това означава, че не само ще научите същността на доктрината на САЩ в почти всяка област на интереси - интелектуална собственост, международни търговски сделки, сливания и придобивания, алтернативно разрешаване на спорове, за да назовете само няколко - но ще научите нещо също толкова важно: Американските юристи са обучени да анализират правни въпроси и да защитават интересите на своите клиенти.

До края на годината, ние очакваме, че ще имате развити умения, за да ви направи по-ефективен световен практикуващ. Вие ще сте придобили уникален поглед върху "мисленето" на американските адвокати и други, обучени в общото право. Ще имате необходимата перспектива да работите в чужбина и да осъществявате сделки с адвокати от различни традиции и среди.

В този смисъл нашата американска правна програма е всичко друго, но не и американска. Това е наистина глобално.

Като адвокат, обучен в чужбина, вие се сблъсквате с многобройни избори за следдипломно обучение в САЩ и другаде. Позволете ми да ви разкажа какво отличава LLM на BU Law в програмата на американското право и какво можете да очаквате като член на нашата общност:

Висша инструкция

Като студент по LLM в Американската програма по право, вие ще бъдете интегрирани в редовните класове на JD на училището и следователно ще имате достъп до пълния работен ден на BU Law . Защо това има значение? Постоянният факултет на BU Law е последователно класиран в топ 5 в Америка от Princeton Review. Нашият факултет се състои от световноизвестни учени, които се отличават не само с приноса си към правната мисъл, но също така и в класната стая като инструктори. Можете да го чуете от нашите настоящи студенти и възпитаници. Мнозина ще ви кажат, че техните инструктори по BU Law са най-добрите, които са имали, навсякъде. Казано по-просто, ще научите от най-добрите учители по право в Америка.

Ненадмината гъвкавост и избор

Американската правна програма е най-гъвкавата програма за завършване на BU Law и една от най-гъвкавите, които ще намерите навсякъде. Тя предлага несравнимо разнообразие от курсове, от които да избирате, с минимален брой „задължителни“ класове. Ще бъдеш способен да:

  • Изберете от 200 курса и семинари от почти всеки американски юридически субект, един от най-широките селекции, налични във всяко юридическо училище.
  • Без ограничение, вземете първокласни часове (в допълнение към второ и трето класовете JD), покриващи основните теми, които се появяват на щатските изпити. Не всички училища позволяват на учениците от LLM да направят това.
  • Допълнете вашите юридически проучвания с курсове в други висши училища на БУ или се запишете в класове, предлагани чрез програмата за бакалавър на BU Law .
  • Продължавайте с незадължителни „концентрации“, ако искате да съсредоточите обучението си в една от трите важни области на глобалната правна работа: международна бизнес практика, интелектуална собственост и данъци.

Индивидуално внимание и лично лечение

В BU Law , вие ще получите не само най-високо качество на преподаване във всяко американско юридическо училище, но и най-високо ниво на индивидуална подкрепа, както академично, така и лично. Ние сме страстни за това. Завършил

Професионално развитие и стажове

Нашият офис за професионално развитие на LLM е специално и изключително посветен на студентите LLM, предоставяйки индивидуални консултации и подкрепа, за да им помогне да осигурят стажове или постоянни работни места след дипломирането в САЩ или в чужбина. Студентите, които искат да вземат щатски изпит, получават подробни указания относно изискванията за допустимост и процедурите за кандидатстване. Американската стажантска програма осигурява стажове след стаж за студенти, които търсят практически опит в САЩ по време на факултативните периоди на практическо обучение.

Разширяване на вашия свят

Като студент по американско право, вие ще бъдете пълноправен член на общата общност на BU Law , социално и академично - не отделени от останалата част от училището. Ще бъдете поканени да участвате в някоя от 30-те студентски организации на JD. И тъй като ние приемаме много сериозно развитието на „семейството” сред студентите по LLM, редовно ще участвате в социални и извънкласни събития, които ви свързват с други студенти, завършили BU Law . В резултат на това вие ще формирате облигации с американски и чуждестранни чуждестранни студенти, които ще издържат много повече от годината ви в Бостън.

Степен с глобално влияние

BU Law образование, представляващо степен по BU Law на BU Law е признато в световен мащаб. Нашите завършили LLM са сред най-високо набраните от световните фирми и корпорации. Завършилите живеят или практикуват в над 65 страни извън Америка, а клубовете на бившите студенти от университета в Бостън обхващат света с международни асоциации по целия свят.

Бостън - най-големият град на Америка за студенти

Всичко това се случва в Бостън, един от най-грандиозните градове в света. Попитайте всеки, който е бил тук. Няма такова място.

Приканвам ви да чуете от нашите възпитаници за техните незабравими преживявания. Те имат страхотни неща. Всъщност 98% от най-новия клас на програмата, който ще завърши, бихте препоръчали тази програма на заинтересован приятел или колега. С удоволствие ще ви свържем, за да чуете директно от тази изключително доволна и лоялна група от завършени професионалисти. Убеден съм, че колкото повече научавате, толкова повече ще оцените изключителните възможности, които ви очакват в BU Law .

109396_Capture.JPG

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Boston University School of Law is a top-tier law school that offers a wide-ranging curriculum taught by professors recognized nationally as exceptional teachers and preeminent scholars. The core of t ... Научете повече

Boston University School of Law is a top-tier law school that offers a wide-ranging curriculum taught by professors recognized nationally as exceptional teachers and preeminent scholars. The core of the BU Law learning experience is superior teaching and a supportive, dynamic learning environment in which teachers guide, inspire and challenge. BU Law professors are nationally acclaimed for their legal skills and scholarship, on the cutting edge in research, writing and advising to both the public and private sectors. But what uniquely defines them is their devotion to students, academically, professionally and individually. Свиване