LLM в банковото и финансовото право

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Общ преглед на програмата

Това е отличителна програма LLM, която отчита закона и регулирането на банковото дело и финансите. Ще имате възможност да разгледате широкообхватни въпроси, свързани с въздействието на закона, регулацията, политиката и практиката върху банковото дело и финансите. Ще бъдете обучавани от водещи учени, които имат международно признати изследователски профили по тази тема.

Програмата включва различни специализирани звена, занимаващи се с банково и финансово право. Подходящ е за студенти, които търсят кариера в областта на правото, финансите, бизнеса или регулацията. Сред предимствата на изучаването на тази LLM са темата, която тя предлага, и преносимите умения, които насърчава. Той е предназначен да подобри редица практически настройки и кариера.

Имаме голяма и жизнена международна общност и студентите от Университета в Бристол LLM се възползват от малки размери на класа, преподавани от водещи световни експерти.

Структура на програмата

Ще вземете четири единици (общо 120 кредитни точки, 30 кредитни точки всяка) и задължителна дисертация (60 кредитни точки). Имате възможност да изберете три специализирани банкови и финансови звена и след това още една единица от която и да е от другите ни LLM програми.

Излезте от наградите

Всички обучени магистърски програми, освен ако не са освободени от Сената, трябва да позволяват на студентите да излязат от програмата със следдипломна диплома или сертификат.

За да получат следдипломна диплома, студентите трябва да са завършили успешно 120 кредитни точки, от които 90 трябва да са на ниво М / 7.

За да получат сертификат за следдипломна квалификация, студентите трябва да са завършили успешно 60 кредитни точки, от които 40 трябва да са на ниво М / 7.

Класификации на степени:

Награда с заслуга или отличие е разрешена за магистрати, дипломи и сертификати за следдипломна квалификация, където те са специално наречени квалификации за начално ниво. Не се допуска награда с заслуга или отличие за награди за излизане, когато студентите са длъжни да излязат от програмата на академични основания. Може да се разреши награда за излизане с заслуга или отличие, когато студентите са възпрепятствани от изключителни обстоятелства да завършат предвидената награда.

Класификацията на наградата по отношение на крайния програмен знак е следната:

Награда с отличие *: най-малко 65 от 100 за преподавания компонент като цяло, а за магистърски награди - поне 70 от 100 за дисертацията. ** Факултетите запазват правото на преценка за увеличаване на тези прагове.

Награда с заслуги *: най-малко 60 от 100 за преподавания компонент като цяло, а за магистърски награди - поне 60 от 100 за дисертацията. Факултетите запазват правото на преценка да увеличават тези прагове.

* УО по право има отделни разпоредби за присъждане на отличие и заслуги.
** За присъждане на отличие Инженерният факултет изисква най-малко 70 от 100 за преподавателския компонент като цяло, а за магистърските награди - поне 70 от 100 за дисертацията.

Етапи на диплома / сертификат:

Всички обучени магистърски програми, освен ако не са освободени от Сената, трябва да дават възможност на студентите да избират или да бъдат задължени да напуснат на етап следдипломна диплома или сертификат.

За да получат следдипломна диплома, студентите трябва да са завършили успешно 120 кредитни точки, от които 90 трябва да са на ниво М / 7.

За да получат сертификат за следдипломна квалификация, студентите трябва да са завършили успешно 60 кредитни точки, от които 40 трябва да са на ниво М / 7.

lady justice, legal, lawjessica45 / Pixabay

Изисквания за вход

Горна втора степен получава отличие по право или степен с адекватен юридически компонент. Международните студенти с еквивалентни квалификации трябва да предоставят препис от резултатите от изпитите си (това трябва да е официален английски превод, ако оригиналът не е на английски).

Признатото предварително обучение понастоящем не се приема. Предишен или професионален опит не се изисква.

Изисквания на английски език

Ако английският не е първият ви език, трябва да постигнете това ниво на профила:

Профил B

Трябва да постигнете необходимите нива на английски, за да се класирате за място по избрания от вас курс / програма.

Различните курсове / програми се нуждаят от различни нива на езикови умения. Ние наричаме тези нива на умения като „профили“. Профилът за избрания от вас курс / програма се показва на страницата на курса / програмата.

Тестовете и нивата, които трябва да постигнете, за да покриете изискванията, са на всяка страница на профила.

Тестовете за владеене на английски език трябва да са получени в рамките на две години от началната дата на вашата програма / курс.

Кариери

Това съдържание и подход към преподаването в тази програма ще развият вашето разбиране и преносими умения, което от своя страна ще отвори различни кариерни пътеки в областта на правото, финансите, бизнеса или финансовото регулиране. Този LLM може да бъде трамплин за такава кариера или подходяща програма за обучение за хора, които вече работят в тези области.

Той ще бъде интересен и за скорошните завършили специалности по право, политика, политика и сходство или ако планирате да продължите към изследователска кариера.

Последна актуализация May 2020

За учебното заведение

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020.

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020. Свиване
Посетете уебсайта на учебното заведение