LLM в глобалното право и технологии

Общ преглед

Описание на програмата

Пробивът в науката, технологиите и комуникацията доведе до правни предизвикателства, които никога досега не са били изправени - предизвикателства в глобален мащаб за бъдещите лидери. LL.M. на Suffolk Law в глобалното право и технологии ще ви помогне да се справите с тези предизвикателства и да се подготвите за бъдещата практика на правото.

Създадена през 2002 г., програмата за глобално право и технологии на Suffolk беше първата по рода си в САЩ: LL.M. комбиниране на различни специализации в една програма. Можете да изберете да се специализирате в една от четирите области по-долу или да изберете от широк спектър от курсове, за да изберете своя собствена професионална програма:

  • Закон за интелектуалната собственост и информационните технологии
  • Биотехнологии и здравеопазване
  • Международно право и бизнес
  • Закон на САЩ и правни методи131101_bostonskyline.jpg

Изисквания

Приемът в нашите програми за магистърски права се основава на цялостно академично представяне с особен акцент върху академичните постижения по право, трудов опит, сериозност на целта, препоръчителни писма, автобиография и личното изявление на студента.

LLM В ГЛОБАЛНИЯ ПРАВО И ТЕХНОЛОГИЯ: ПРЕВОД НА ВИСОКИ ТЕХНИЧЕСКИ ЗАКОН

Най-новият съвет за чест на Suffolk University Law School , Журнал на закона за високите технологии (JHTL), е идеално място за студентите да публикуват парчета по теми, вариращи от въпроси, свързани с интелектуалната собственост, до комуникации и медии, компютърно право и интернет проблеми.

В момента записана LL.M. студентите имат изключителната възможност да се присъединят към JHTL чрез споразумение за сътрудничество между LL.M. програма и JHTL. Магистър по право студентите трябва да бъдат номинирани от Бриджит Сандъски, директор на дипломираните юридически програми, след което те трябва да представят предварително написано есе, статия или хартия за преглед и одобрение от главния редактор и редакционния съвет на JHTL. За да се получи специална LL.M. отличие на член на персонала, LL.M. студентът трябва да представи предложение за нова статия, хартия или есе, което да бъде одобрено от главния редактор и редакционния съвет на JHTL.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

For more than 100 years, Suffolk Law has produced some of the nation’s most distinguished legal professionals. With an emphasis on real world practice and experiential learning, Suffolk Law is an unma ... Научете повече

For more than 100 years, Suffolk Law has produced some of the nation’s most distinguished legal professionals. With an emphasis on real world practice and experiential learning, Suffolk Law is an unmatched place to start, build, and launch a successful career and life in the law. Свиване