LLM в европейското бизнес право

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Програмата предоставя задълбочено разбиране както на практическите, така и на теоретичните аспекти на търговското право в рамките на Европейския съюз и на това как функционира вътрешният пазар в глобален контекст. Студентите също така придобиват знания за конституционното право на ЕС като необходима основа за пълно разбиране на европейското бизнес право. По време на курса студентите получават широки възможности да приложат знанията си на практика и да се учат както от преподаватели, така и от практикуващи.

Европейското бизнес право е двугодишна програма, но студентите имат възможност да напишат магистърска дисертация в края на първата година и след това да завършат програмата с едногодишна степен. Студентите, които вземат двугодишния магистър, могат да приспособят програмата, като изберат незадължителни курсове, които съответстват на техните интереси и кариерни амбиции. Тази функция дава възможност за специализирана специализация и осигурява конкурентно предимство при кандидатстване за бъдещи позиции на пазара на труда.

Кариерни перспективи

С уникална комбинация от традиционни юридически изследвания в областта на търговското право и икономическите и търговските въпроси и изградена върху солидна основа на конституционната структура на правото на ЕС, тази програма е идеална подготовка за кариера в рамките на частна практика, вътрешноправна работа или позиции в национални или европейски институции. Освен това предоставя добро основание за студенти, които се интересуват от преследване на академична кариера.

За информация се свържете с координатора на главната програма Андерс Трьоер , anders.trojer@jur.lu.se.

Повече информация можете да намерите на https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-JAEHA

Защо Lund University ?

Lund University е основан през 1666 г. и е един от най-старите, най-широките и най-добрите университети в Северна Европа. Университетът се нарежда сред 100-те най-добри университета в класацията на QS World University Rankings 2020 и е избор №1 за международни студенти, идващи в Швеция - една от най-иновативните, устойчиви и демократични държави в света.

Ако искате да започнете изграждането на международната си мрежа в глобална класна стая, Lund University е чудесен избор. Изпробвайте различен начин на учене в страна, определена като една от най-добрите в света за осигуряване на висше образование. Груповата работа и неформалните отношения учител-студент улесняват задълбоченото обучение.

Университетът се намира в Лунд, очарователен и компактен университетски град в южна Швеция, само на 35 минути от летище Копенхаген в Дания. Градът е известен със своя жизнен студентски живот и е дом на много световни водещи изследователски съоръжения и международни компании.

Научете повече за Lund University на www.lunduniversity.lu.se

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A ... Научете повече

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A degree from Lund University is a hallmark of quality both in Sweden and abroad. Свиване
Посетете уебсайта на учебното заведение