LLM в международното бизнес право

Общ преглед

Описание на програмата

Международните адвокати са много търсени. LL.M. Международното бизнес право е предназначено да обучава усъвършенствани, глобално ориентирани, добре ориентирани, добре закръглени юристи, които ще дадат ценен принос в организации, опериращи в изключително сложни международни сделки и операции. Тази холистична програма подготвя следващата вълна от днешните юридически специалисти, за да направи траен белег на световната сцена.

LL.M. в международното търговско право ще ви позволи да предприемете бизнес подход при управление на глобални правни сделки. Освен изживяването на разнообразната и динамична среда на кампуса на IE, ще получите възможността да участвате в световните борси и легални клиники. В Мадрид нашата практическа методология, основана на конкретния случай, ще ви помогне да се срещнете с големи световни компании, международни юридически дружества, организации, правителство и организации от публичния сектор или НПО.

В допълнение, тази програма предлага на студентите възможността да изучават американското право и да получат необходимите пълномощия, за да направят световната практика реалност. Нашето партньорство с BARBRI, най-големият курс за преглед на бар в САЩ, позволява на нашите студенти, квалифицирани като адвокати, да комбинират LL.M. програма с американски курсове по право, които ще ги подготвят да издържат бакалавърския изпит в Калифорния и да се квалифицират като адвокат в САЩ.

Бързи факти

 • Формат: Пълен работен ден - В университета
 • Прием: октомври
 • Кампус: Мадрид
 • Английски език
 • Продължителност: 10 месеца
 • Период на приемане: Процесът на валидност

LL.M. Международното търговско право е за утвърдени, международно ориентирани специалисти със среден опит от три години.

Търсят да изведат своите умения и опит на глобално ниво чрез получаване на нови идеи и перспективи, които им позволяват да постигнат успех или да решават клиентски проблеми ефективно и ефикасно.

За да станете главен играч на световната сцена в една от следните професионални роли:

 • Асоцииран (LLP)
 • аналитик
 • Чуждестранен сътрудник
 • адвокат
 • Младши сътрудник
 • Адвокат
 • Мениджър в областта на корпоративното право
 • Създател на промени в сектора на корпоративните финанси

Разширете възможностите си за кариера в световен мащаб

Тъй като живеем във все по-глобализиран, взаимозависим свят и търсенето на правни специалисти, които разбират работата и сложността на повече от една правна система, продължава да расте, ние трябва да обучим адвокати с глобално мислене.

В IE Law School ние се ангажираме да насърчаваме световното юридическо образование, така че адвокатите да могат да преследват кариера в международен план, в различни правни системи и да управляват трансгранични сделки и въпроси, свързани с много юрисдикции.

За да преодолеем пропастта, ние си партнирахме с BARBRI, първия курс за преглед на прегледите в САЩ, за да дадем на LL.M. Студентите се квалифицират като адвокати, които имат право да вземат Калифорнийския изпит и да станат квалифицирани да практикуват право в САЩ. BARBRI е класиран като номер едно за курс за преглед на бар благодарение на своите иновативни и гъвкави инструменти за обучение. За онези чуждестранни студенти от БАРБРИ, които са завършили 80% или повече от Личния план за обучение, 76% от тях са издържали адвокатския изпит.

Нашето партньорство с BARBRI предлага на студентите възможност да изучават американското право и да придобият необходимите пълномощия, за да превърнат световната практика в реалност. Международната програма за подготовка на BARBRI е разработена с оглед на адаптивността; по-конкретно, той е предназначен да помогне на неамерикански и квалифицирани адвокати да преминат най-трудния тест на САЩ.

Програмата

Модулът MBA предоставя на студентите широки познания за основите на управлението и стратегията на бизнеса и позволява на студентите да получат сертификат за бизнес администрация от IE Business School в допълнение към LL.M. степен. LL.M. в International Business Law подготвя студентите да управляват глобални правни сделки с бизнес подход, като предоставя международен опит, пълен със световния обмен, легални клиники и практическа методология за казуси, прилагани за големи световни компании, международни юридически фирми, организации, правителство и др. публичен сектор или НПО. Този LL.M. дава възможност на студентите да надхвърлят законовите граници, за да надминат в глобална система.

Обогатяващ опит в обучението

Магистърската програма по международно бизнес право е предназначена да превърне учениците в глобални адвокати, които решават проблеми и бизнес стратези. Чрез модула MBA, Международните седмици на потапяне, Moot Courts и Venture Law Clinic, нашите студенти остават готови да работят рамо до рамо с клиентите и да бъдат следващите лидери в юридическата практика и иновациите на световно ниво.

Седмица на потапяне в Брюксел

Учениците се срещат с ръководителите на конкурентните практики в световните престижни международни фирми и вътрешните отдели на глобалните компании. За да го преодолее, пътуването излага учениците на европейската политическа машина с посещения на лобисти и срещи със самите регулатори на Европейската комисия.

Седмица на потапяне в Лондон

Студентите са изложени на законния пазар на световния финансов капитал. Заемаме място на първия ред на легалния пазар на Лондон, където общуваме с водещи адвокати в Лондон и обсъждаме тяхната практика и променящия се пейзаж на финансите, международното право и юридическите услуги в Лондон.

Конкурс за състезания във Виена

По време на Великденските празници четирима студенти пътуват до Виена, Австрия, за да се състезават в симулация на арбитражно заседание в състезанието по международен търговски арбитраж на Вилем В. Вис, едно от най-големите и най-добре познати състезания в света.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Explore a different way of understanding law that prepares you for the world, whatever it may be.

Explore a different way of understanding law that prepares you for the world, whatever it may be. Свиване