LLM в международното морско право

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Морето е от жизненоважно значение за човешкото съществуване - за търговията, навигационните маршрути и като основен източник на природни ресурси. Правната експертиза по въпросите, свързани с правото в тези области, винаги е търсена.

Нашата LLM в международното морско право ще ви даде задълбочено разбиране на закона относно договорите за превоз на стоки, морско застраховане, международна търговия и морско право.

Учейки се от експерти с високо ниво на академичен и практически опит, ще придобиете специализирани знания и умения, които са високо ценени от работодателите, и ще отворите редица вълнуващи възможности за кариера.

Защо международното морско право в Суонзи?

Като аспирант в Юридическата школа на Хилари Родъм Клинтън, вие ще бъдете част от световно призната юридическа школа с процъфтяваща академична среда, отдадена на високи постижения в преподаването и научните изследвания и предлагаща изключителен студентски опит.

Ще бъдете освободени от изискванията на ниво 2 за членство в CIArb, така че можете да кандидатствате за нивото на член на Института (MCIArb), след успешно завършване на модула за международен търговски арбитраж

Swansea University е класиран на 26-о място в Обединеното кралство по качество на научните изследвания и на 22-ро място по въздействие върху изследванията (REF 2014).

Вашият международен опит в морското право

На тази степен LLM ще придобиете знания и опит, за да се превърнете в юрист или юрист от 21 век със специалист и задълбочено разбиране на международното морско право.

Нашите дипломи за следдипломно право ви дават възможност да се учите от учени, които са експерти в бранша, с богат академичен и практически опит.

Ще научите и чрез:

 • Гост лекции, които да ви дадат представа за практиката в областта
 • Състезания по скачане на двигатели
 • Летни училища в чужбина

Възможности за международно морско право

Завършилите LLM по международно морско право са добре позиционирани за стимулиране и възнаграждение на възможностите за кариера.

Подобряването на вашата работоспособност е ключов приоритет за нас и ние организираме редица събития, за да помогнем, включително годишния панаир за кариери на LLM, който ви дава възможност да се срещнете с местни и международни юридически фирми, както и да организирате контакти и посещения на водещи практики в Лондон Сити.

Изисквания за вход

 • Изискването за вписване на този LLM в Международното морско право е степен 2: 2 на отличие, в идеалния случай - с позната дисциплина.
 • Кандидатите със съответен опит също се насърчават да кандидатстват.
 • Приветстваме кандидатури от студенти от цял свят и изискваме доказателства за предишното проучване, които са еквивалентни на изискванията за влизане.
 • Ако английският не е първият ви език, ще ви е необходим приемлив пропуск в одобрена квалификация по английски език като теста IELTS (с общ резултат най-малко 6,5 и минимум 6,0 във всеки компонент).
 • Предлагат се безплатни курсове по английски език, които са предназначени да ви помогнат да подобрите критичното си правно мислене и писане.

Кариери и заетост

Кариери и заетост Академията за заетост на Swansea (SEA) ще ви подкрепя на всеки етап от вашето професионално пътуване, като ви помага да изградите светло бъдеще.

Услугите ни за кариерно обслужване включват:

 • Работилници за работоспособност, беседи на работодатели, организиране на събития и панаири на кариерата.
 • Индивидуални съвети и насоки от професионално квалифицирани съветници по кариера.
 • Помощ при намиране на работа, стажове, работни места и доброволчески възможности.
 • Достъп до информационни ресурси по широк спектър от теми за управление на кариерата.
 • Финансиране за подкрепа на възможностите за студентски стажове и събития за Студентски общество / клуб.

Ние също така предоставяме помощ и съвети за Swansea University до две години, след като сте завършили курса.

Юридическото училище предприема проактивен подход за повишаване на пригодността за заетост на специалисти, със специален служител по заетостта и работните места. Училището предлага набор от местни, национални и международни работни места, професионални курсове, съвети и подкрепа, които да ви помогнат да развиете уменията, необходими за постигане на вашите амбиции.

Повишаването на работоспособността на нашите студенти е ключов приоритет. За да направим това, ние организираме редица инициативи за студенти по LLM, включително Годишният панаир за кариери на LLM, който дава възможност на студентите да се срещнат с представители на местни и международни юридически фирми, мрежови събития и посещения на водещи практики в град Лондон ,

Последна актуализация Септ. 2020

За учебното заведение

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Научете повече

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Свиване