LLM в международното право по правата на човека

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Вече повече от три десетилетия магистърът по закони в международното право на правата на човека е съвместно предприятие на Юридическия факултет на Lund University и на Института по правата на човека и хуманитарното право на Raoul Wallenberg . Това прави вашето образование уникално: никоя друга програма за LL.M не предлага съвместните ресурси на престижна юридическа школа и известна институция за правата на човека, ориентирана към прилагането.

И ние вярваме, че никоя друга програма за магистърски права не е станала толкова добре утвърдена с работодателите в областта на правата на човека. Ние се стремим да обучаваме вашата контекстна информираност, научен подход, аналитична яснота и практически умения.

И Юридическият факултет в Lund University в Lund University и RWI са добре уважавани образователни участници, а нашите завършители се възползват от факта, че магистърската програма в Лунд се оценява в цял свят. Персоналът на програмата е избран така, че да гарантира най-високите научни стандарти в научните изследвания и обучението. Също така редовно сме домакини на изтъкнати гост-професори и гостуващи лектори от практиката и академичните среди, включително съдии в международни съдилища или трибунали, висши полицейски и военни офицери, дипломати и учени. Ние предоставяме на нашите студенти множество гледни точки за правата на човека, като същевременно гарантираме червена нишка на академичния напредък по време на цялата програма, както и се стремим да засилим прилагането и защитата на правата на човека чрез знания. Досегашните гост-лектори включваха генералния секретар на ООН Кофи Анан и лауреата на Нобеловата награда за мир Ширин Ебади.

Магистърът по закони в международното право на правата на човека в Лунд беше една от първите програми за LL.M в света, създадени специално за осигуряване на академичното овладяване на една все по-сложна област: международното право на правата на човека.

Кариерни перспективи

Програмата ще отвори врати за широк спектър от международни и вътрешни кариери в правния сектор. Нашите възпитаници намират работа в международни организации, неправителствени организации, частни юридически фирми и в националните правителства. Системата на ООН или регионалните организации, международните или вътрешните съдилища, публичният или частният сектор - ще се радвате на широк избор. Нашият LL.M ви подготвя старателно за предизвикателствата на бъдещата ви професия и ви дава конкурентно предимство на пазара на труда.

За допълнителна информация се свържете с координатора на главната програма Anders Tröjer, anders.trojer@jur.lu.se.

Повече информация можете да намерите на https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-JAMRÄ

Защо Lund University ?

Lund University е основан през 1666 г. и е един от най-старите, най-широките и най-добрите университети в Северна Европа. Университетът се нарежда сред 100-те най-добри университета в класацията на QS World University Rankings 2020 и е избор №1 за международни студенти, идващи в Швеция - една от най-иновативните, устойчиви и демократични държави в света.

Ако искате да започнете изграждането на международната си мрежа в глобална класна стая, Lund University е чудесен избор. Изпробвайте различен начин на учене в страна, определена като една от най-добрите в света за осигуряване на висше образование. Груповата работа и неформалните отношения учител-студент улесняват задълбоченото обучение.

Университетът се намира в Лунд, очарователен и компактен университетски град в южна Швеция, само на 35 минути от летище Копенхаген в Дания. Градът е известен със своя жизнен студентски живот и е дом на много световни водещи изследователски съоръжения и международни компании.

Научете повече за Lund University на www.lunduniversity.lu.se

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A ... Научете повече

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A degree from Lund University is a hallmark of quality both in Sweden and abroad. Свиване
Посетете уебсайта на учебното заведение