LLM в международното разрешаване на спорове (арбитраж)

Общ преглед

Описание на програмата

Преглед

Програмите за международно разрешаване на спорове в университета на Лондонския университет "Кралица Мери" имат за цел да вдъхновяват ново поколение адвокати да преосмислят традиционните подходи към конфликта и неговото разрешаване и да ги оборудват с необходимите инструменти за успех в тази област. Те съчетават солидна теоретична основа, широко интердисциплинарно обучение и възможности за индивидуално обучение и развитие на уменията. Освен това нашите динамични програми са предназначени да ви предложат всички отлични възможности за обучение, които ще получите в университета, без ограниченията на фиксираните часове и местоположения.

Онлайн програмите за международно разрешаване на спорове могат да бъдат изучавани на непълно работно време като магистър по право (LLM), следдипломна диплома (PGDip) или следдипломна квалификация (PGCert). PGDip и PGCert са по-къси версии на програмата LLM. За разлика от LLM, те не изискват завършване на дисертация, но ви предоставят съдържание на ниво майстор. Разликата между PGDip и PGCert е броят на изискваните модули (PGCert е по-кратък от PGDip).

структура

LLM в международното разрешаване на спорове е на разположение за обучение на непълно работно време, предлагано в продължение на две учебни години. През това време ще се занимавате с четири учебни модула и дисертация на 20 000 думи. За всеки модул ще получите 30 кредита и ще получите още 60 кредита за дисертацията си. За завършване на курса трябва да сте натрупали пълните 180 кредита, което включва завършване на всеки аспект на модулите и преминаване на всички съответни задачи.

модули

Двата основни модула за търговския арбитраж в частност предлагат на студентите подробно разглеждане на всички ключови правни въпроси, възникващи в хода на арбитражното производство. Това ще ви подготви знанията и уменията, необходими за превъзходство в тази област, независимо дали сте вътрешни адвокати, външни съветници, академици или арбитри.

 • Международен търговски арбитраж: теория и контекст
 • Международен търговски арбитраж: избрани въпроси
 • Арбитраж на инвестиционния договор
 • Инвестиционен арбитраж: защита на веществата
 • дисертация

Изисквания за вход

За да имате право на участие в програмата LLM, PGDip или PGCert за международно разрешаване на спорове, трябва да имате следното:

Завършили право

 • Обичайната квалификация за участие в програмата е със степен по право или със степен със значително съдържание на закона, най-малко 2,1 почетни (или международни еквивалентни).
 • Завършилите право с 2.2 награди, които имат и други юридически квалификации и / или имат значителен професионален правен опит, също могат да се квалифицират.

Не завършили право

 • Необходими са също завършилите, които не са завършили право, с минимална степен на степен 2.2, които също са получили заслуги (или 60%) в Общото Професионално Проучване (CPE) или диплома за завършено висше образование (GDL), признати от британските професионални органи.
 • Недопустимите студенти могат да бъдат разглеждани и въз основа на значителен професионален опит в правна област или област, пряко свързана с тяхната учебна програма.

Във всички случаи е необходимо пълно онлайн заявление, за да се направи справедлива оценка и решение. Всяко заявление се разглежда по същество и при преглед на подробни документи за кандидатстване.

За всички приложения е необходима пълна и подробна автобиография и е особено важна, когато трябва да се вземе предвид професионалният опит.

Международни кандидати

В "Кралица Мери" ние се гордеем с нашата глобална общност и имаме дълга история на приемане на студенти от цял ​​свят. С течение на годините много хиляди международни дипломирани специалисти са продължили успешна кариера.

За да могат да се възползват максимално от предлаганите модули и преподаване, както и да следват онлайн дискусиите, всички кандидати трябва да отговарят на минимален академичен английски език за приемане. Ще трябва да представите доказателства за достатъчна английска езикова способност в съответствие с нашите стандартни изисквания на английски език. Изискването за IELTS е общо 7,0 и най-малко 7,0 в компонента за писане.

Ако не сте постигнали необходимото ниво на английски език, трябва да продължите да провеждате тестове по английски език във вашата страна, за да достигнете необходимото ниво.

Как се оценявате

Като студент в Queen Mary Online ви молим да участвате активно в придобиването на умения и знания. Използваме смесица от дискусионни форуми и групови уеб-семинари, предназначени да генерират информирана дискусия по определени теми.

Всеки модул ще се състои от оценявани задачи, модулно есе и окончателна оценка (изпити по домовете). Непрекъснато оценяване ще подобри отношенията студент-учител и ще ви бъде осигурена редовна обратна връзка от експертите. Също така ще можете да отправяте въпроси и тревоги директно към курса и директора на курса.

Крайната дисертация, необходима за УЦЖ, ще включва по-задълбочено проучване и независими изследвания по теми, договорени с Вашия ръководител.

Къде можем да ви водим

Ние знаем от успешните истории на нашите завършили LLM разнообразието от кариери, които вероятно ще бъдат отворени за вас при успешното завършване на курса. Както бихте очаквали, голяма част от тях са приложили знанията си, като работят директно като адвокати, адвокати, адвокати, юристи или юристи. Други са работили в области като финансова и енергийна регулация, консултации, патенти и търговски марки. Много от студентите, които вече са напълно квалифицирани и практикуват от няколко години, са се оказали в състояние да напреднат в своята съществуваща компания или да се специализират в нова област на правото. Значителен брой от тях са се захванали да поемат докторска степен по право и са успели да привлекат финансиране за тези проекти или в QMUL или други университети в Обединеното кралство или в чужбина.

Уменията, разработени от нашата програма - в съчетание с извънкласните дейности, които предлагаме, позволиха на последните ни дипломирани специалисти да се насочат към кариера в Обединеното кралство и по света в компании като:

 • Хърбърт Смит Свободни ръце
 • Dentons
 • Cubb Insurance
 • Nomura
 • Deloite
 • Latham
 • Делегация на Европейския съюз
 • Ofgem
 • Honda
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

QMUL Online offers you world-class teaching delivered by leading academics and professionals at the top of their game.

QMUL Online offers you world-class teaching delivered by leading academics and professionals at the top of their game. Свиване