LLM в международното търговско право

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Общ преглед на програмата

Програмата за международно търговско право ще ви позволи да се включите в интензивно проучване на специализирани международни и търговски теми. Международните юридически звена могат да бъдат избрани от теми в областта на международното частно право, а съдържанието на единиците на търговското право включва международен елемент, като например международната търговия. Програмата ще се хареса както на студенти извън Обединеното кралство, така и на студенти, които желаят да комбинират своите области на специалност.

Нашият център по правни и корпоративни изследвания показва широчината на критичната научност, преподаването и ангажираността на обществеността към бизнес начинанието и отдадеността на прогресивното и иновативно мислене.

Ние предлагаме вълнуващ и стимулиращ набор от програми за следдипломно право, всяка от които ви подготвя за разнообразни кариери. Ако се интересувате от изучаване на право над вашето ниво на бакалавърска степен и искате да развиете своите аналитични, изследователски и юридически умения за писане, ще намерите LLM на Bristol като предизвикателно и ползотворно изживяване. Ние имаме голяма и жизнена международна общност и нашите студенти по LLM се възползват от малки размери на класа, преподавани от световно известни експерти.

Нашите LLM програми ви дават възможност да се специализирате в определена област, но можете също да изберете по-широк и по-общ набор от избори за единица. Във всички случаи се насърчавате да проучите избраните от вас области на правото на по-дълбоко ниво. Ще имате възможността да видите как функционират тези правни области в различни контексти, като разглеждате съответните проблеми теоретично и практически и от различни гледни точки.

Структура на програмата

Ще вземете четири единици (общо 120 кредитни точки, 30 кредитни точки всяка) и задължителна дисертация (60 кредитни точки). Имате възможност да вземете три специализирани звена за международно търговско право и едно звено от всяка от другите ни програми за LLM.

Излезте от наградите

Всички обучени магистърски програми, освен ако не са освободени от Сената, трябва да позволяват на студентите да излязат от програмата със следдипломна диплома или сертификат.

За да получат следдипломна диплома, студентите трябва да са завършили успешно 120 кредитни точки, от които 90 трябва да са на ниво М / 7.

За да получат сертификат за следдипломна квалификация, студентите трябва да са завършили успешно 60 кредитни точки, от които 40 трябва да са на ниво М / 7.

Класификации на степени:

Награда с заслуга или отличие е разрешена за магистрати, дипломи и сертификати за следдипломна квалификация, където те са специално наречени квалификации за начално ниво. Не се допуска награда с заслуга или отличие за награди за излизане, когато студентите са длъжни да излязат от програмата на академични основания. Може да се разреши награда за излизане с заслуга или отличие, когато студентите са възпрепятствани от изключителни обстоятелства да завършат предвидената награда.

Класификацията на наградата по отношение на крайния програмен знак е следната:

Награда с отличие *: най-малко 65 от 100 за преподавания компонент като цяло, а за магистърски награди - поне 70 от 100 за дисертацията. ** Факултетите запазват правото на преценка за увеличаване на тези прагове.

Награда с заслуги *: най-малко 60 от 100 за преподавания компонент като цяло, а за магистърски награди - поне 60 от 100 за дисертацията. Факултетите запазват правото на преценка да увеличават тези прагове.

* УО по право има отделни разпоредби за присъждане на отличие и заслуги.
** За присъждане на отличие Инженерният факултет изисква най-малко 70 от 100 за преподавателския компонент като цяло, а за магистърските награди - поне 70 от 100 за дисертацията.

Етапи на диплома / сертификат:

Всички обучени магистърски програми, освен ако не са освободени от Сената, трябва да дават възможност на студентите да избират или да бъдат задължени да напуснат на етап следдипломна диплома или сертификат.

За да получат следдипломна диплома, студентите трябва да са завършили успешно 120 кредитни точки, от които 90 трябва да са на ниво М / 7.

За да получат сертификат за следдипломна квалификация, студентите трябва да са завършили успешно 60 кредитни точки, от които 40 трябва да са на ниво М / 7.

lady justice, legal, lawjessica45 / Pixabay

Изисквания за вход

Горна втора степен получава отличие по право или степен с адекватен юридически компонент. Международните студенти с еквивалентни квалификации трябва да предоставят препис от резултатите от изпитите си (това трябва да е официален английски превод, ако оригиналът не е на английски).

Признатото предварително обучение понастоящем не се приема. Предишен или професионален опит не се изисква.

Изисквания на английски език

Ако английският не е първият ви език, трябва да постигнете това ниво на профила:

Профил B

Трябва да постигнете необходимите нива на английски, за да се класирате за място по избрания от вас курс / програма.

Различните курсове / програми се нуждаят от различни нива на езикови умения. Ние наричаме тези нива на умения като „профили“. Профилът за избрания от вас курс / програма се показва на страницата на курса / програмата.

Тестовете и нивата, които трябва да постигнете, за да покриете изискванията, са на всяка страница на профила.

Тестовете за владеене на английски език трябва да са получени в рамките на две години от началната дата на вашата програма / курс.

Кариери

Тази програма дава солидна основа за широк кръг от кариери. Това ще бъде от полза за всички студенти, които желаят да влязат в юридическите професии, по-специално в търговско-правна кантора, включително някоя от по-големите адвокатски кантори с международни клиенти. Програмата също така ще даде възможност на международните студенти да получат необходимата квалификация, за да преминат към обучение за своята съдебна система, например студенти, идващи от Тайланд. Завършилите също така могат да изберат да работят като вътрешни адвокати или с различни регулаторни организации или НПО.

Последна актуализация May 2020

За учебното заведение

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020.

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020. Свиване
Посетете уебсайта на учебното заведение