LLM в международното търговско право

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Този Pathway ви позволява да разберете сложните въпроси, възникващи в областта на международната търговия. В съвременния свят е жизненоважно да се разберат принципите и основните принципи на международната търговия; като тарифи и митническо регулиране, както и разбиране за това как то засяга обществата, регионите и околната среда.

Този Pathway основава на нашите изследователски силни страни в областта на международното търговско право, правото на ЕС, правото на сравнителната регионална интеграция и транснационалните икономически отношения. Основният фокус е върху многостранната търговска система и правото на Световната търговска организация. Нашите модули ще ви позволят да развиете задълбочена специализация в ключови области като околната среда, обществените поръчки или конкурентното право.

Този Pathway е отличен избор за тези, които искат да разберат основите на международната търговия, но и да се ангажират с критични съвременни проблеми. Този Pathway също ще предостави уникална възможност за по-дълбоко разбиране на предизвикателствата, пред които е изправено Обединеното кралство в контекста на Brexit.

Защо да изучавате този курс

 • Избор на модул - един от най-широк набор от модули за LLM, налични във Великобритания
 • Работоспособност - тази програма предоставя рядък набор от специализирани модули, които напускат абсолвентите с уникална квалификация за отглеждане на международни пазари на труда
 • Професионални връзки - годишен юридически панаир, посещения до и от водещи фирми

модули

Вие следвате модулна програма (общо 180 кредита), която включва шест преподавани модула (по 20 кредита) и дисертация от 15 000 думи (60 кредита); последната се представя в края на годината на обучение. Студентите, след международно търговско право Pathway ще се обучават най-малко три от шестте им модули от списъка по-долу;

 • Търговски конфликт на закони
 • Закон за околната среда в енергетиката
 • Финансиране на международната търговия
 • Глобално конкурентно право
 • Международно корпоративно управление
 • Международно търговско право и политика: фондации
 • Международно търговско право и обществени поръчки
 • Публично международно право

Студентите могат да избират останалите си три модула от пълния списък на Бирмингамския LLM модул.

Учене и преподаване

Pathways LLM в Бирмингам са разработени така, че да предоставят задълбочен анализ на важни правни теми. Всички модули имат 20 кредита по стойност, включващи 10 двучасови семинара, които дават възможност на студентите да развият значителен опит във всяка област на правото.

Курсът LLM продължава 12 месеца, от септември до септември. Всички LLM Pathways следват една и съща основна структура:

 • В част I на курса, вие приемате шест 20 кредитни модула: наличният диапазон зависи от Pathway който решите да следвате. Оценката в тези модули, чрез есе или официално изпитване, е през май и юни.
 • В част II на курса, вашето изследване и напишете 15 000 думи дисертация по избрана тема на правото под контрола на член на персонала.

Въвеждане на правно училище

В началото на курса има изчерпателна програма за посрещане и приканване, предназначена да ви помогне да се установите и да получите разбиране за Бирмингамския LLM. Ще се запознаете с различните начини, по които можем да ви подкрепяме през цялата година, за да гарантирате, че курсът ви за LLM е вълнуващо и възнаграждаващо.

Студентите могат да се регистрират за модули преди пристигането, както и в началото на учебната година. Като част от процеса на въвеждане ще получите възможност да научите повече за различните налични модули и да направите избор, който съответства на вашите интереси.

Изучаване на непълно работно време

Всички Pathways на LLM могат да бъдат взети на непълно работно време и да бъдат завършени за период от две години. Този начин на обучение е особено подходящ за адвокати и адвокати, които желаят да съчетаят професионалната практика с проучването на университетско ниво, придобивайки точки от НПР в процеса.

Класовете за редовни студенти по LLM ще бъдат насрочени между 9:00 и 18:00 часа, а студентите обикновено имат между 2-4 часа обучение всяка седмица. Таксите са същите като за редовното обучение, но са разделени за две години.

За студенти от извън Обединеното кралство ще има възможност да се запознаят с английската правна система, тъй като тя е в основата на предлаганите модули. Учебникът "Английски за международни студенти" предоставя широк набор от помощ при четенето и писането на академични английски.

Изисквания за вход

Кандидатите трябва да имат добра степен по право или специалност в друга дисциплина, допълнена с пропуск в Общия професионален изпит.

Международни студенти

Академични изисквания: приемаме редица квалификации от различни страни, използвайте нашето удобно ръководство по-долу, за да видите какви квалификации приемаме от вашата страна.

Изисквания към английски език: за този курс искаме IELTS 7.0 с не по-малко от 6,5 във всяка група или PTE със 67 при четирите умения. Ако сте направили предложение за място за обучение и не отговаряте на езиковото изискване, имате възможност да се запишете на нашия предсесионен курс по английски език за академични цели - ако успешно завършите курса, ще можете да изпълните езика изискване, без да се налага повторно езикова квалификация.

IELTS 7.0 с не по-малко от 6.5 във всяка лента е еквивалентен на:

 • TOEFL: 95 общо с не по-малко от 22 във всяка лента
 • Тест по английски на Pearson (PTE): Академичен 67 в четирите умения
 • Cambridge English (изпити, взети от 2015 г.): Усъвършенстван или владеене - минимален общ резултат 185, с не по-малко от 176 във всеки компонент
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Our College of Arts and Law Graduate School is a vibrant international community of over 1500 postgraduate students. We benefit from excellent research resources and a supportive environment that allo ... Научете повече

Our College of Arts and Law Graduate School is a vibrant international community of over 1500 postgraduate students. We benefit from excellent research resources and a supportive environment that allows your research to flourish. Located in the Arts building at the main Edgbaston campus, our team of academic and operational staff are on hand to offer support and advice whenever you need it. Свиване