LLM в международното търговско право

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Обобщение на курса

Този курс балансира най-доброто от строго, традиционно правно образование със съвременна перспектива. Нашите области на специализация са насочени към днешните най-важни бизнес и правни предизвикателства, включително проучване на търговските отношения на международната арена, ролята и въздействието на електронната търговия и постепенното хармонизиране на международното търговско право.

Този Учител не е само за това, което изучавате в класната стая, а също и за реалната практика в днешния свят на глобализация и международна търговия. Ето защо LLM осигурява, освен силно академично измерение, и концентрирано, ориентирано към реалното право юридическо образование.

Курсът ви дава възможност да развиете силни академични и практически умения в силно конкурентна и интелектуално удовлетворяваща област на правото. Той е идеален за тези, които идват от търговското право, международния бизнес, управлението или икономиката. Ще имате възможност да проучите собствените си идеи, да придобиете знания и да подобрите уменията, които можете да прехвърлите, в подкрепяща среда. Ще се възползвате от силна програма от гостуващи лектори, отлични онлайн материали и ресурси за обучение, обучение с най-високо качество и професионален и практичен фокус в отдел със силен изследователски профил.

Структура на курса

Следните модули са показателни за това, което ще научите по този курс.

Студентите от Международното търговско право могат също да вземат един модул LLM по свободен избор на семестър на редовно обучение (или два общо за задочно обучение) от всеки друг курс в области като разрешаване на спорове, корпоративни финанси, международно право и право на забавление.

Моля, имайте предвид, че опционалните модули са предмет на търсене от страна на студентите и наличност на персонал, поради което не всички модули могат да бъдат предлагани в рамките на една академична година.Основни модули

 • дисертация
 • Основи на международното търговско право
Опционални модули
 • Превоз на стоки
 • Проблеми на корпоративната социална отговорност в бизнеса и правото
 • Закон за международното данъчно облагане
 • Закон за международните продажби
 • Правни аспекти на електронната търговия
 • Многонационални корпоративни субекти и преки инвестиции
 • Интелектуална собственост
 • Международно икономическо право
 • Международно банково право и регулация

Изисквания за вход

Обикновено се очаква да притежавате или добра степен по отличие от втора степен (или еквивалент) по право или висшестояща степен на втори клас с доказан правен интерес (това може да стане чрез вашата подкрепяща декларация).

Ще бъдете разгледани и без стандартна квалификация, при условие че сте достатъчно мотивирани да изучавате ефективно магистърска програма и / или сте имали значителен опит.

Ако първият ви език не е английски, ще ви е необходим IELTS резултат от 6,5 общо, с 6,0 за всеки компонент или еквивалент.

КариериКариера

Нашият модален студент ще продължи (или да се върне към) професионална юридическа кариера във Великобритания или в чужбина адвокатска кантора, доста често в юрисдикция по гражданско право, взаимодействайки с английското Общо право в такива области като спорове за превоз или продажби. Други студенти продължават да учат, за да станат адвокат или адвокат във Великобритания или в чужбина.

Квалификацията на LLM за Международното търговско право също така дава възможност на завършилите да работят в юридическа връзка в рамките на малки и средни предприятия, особено тези, които участват в транснационалното предоставяне на стоки и услуги. В ролята на служител, завършил служител е в състояние неофициално да оцени правния риск и да съветва и да се консултира със законни консултации от специализирани адвокати от името на тяхната компания.Център за кариерно развитие

Нашият Център за развитие на кариерата току-що бе включен в списъка на най-добрите университетски кариерни услуги в Националната награда за заетост за 2017 г.

С нарастваща мрежа от над 3000 работодатели по целия свят и екип от опитни консултанти, ние сме тук, за да ви помогнем да успеете.

През 2015—2016 г. помогнахме на над 1500 ученици да намерят стажове в различни сектори, като 250 работодатели присъстваха на 14 умения и кариерни панаири.

Като студент от Уестминстър ще имате достъп до нашите услуги по време на следването и след завършване на образованието.

Можем да ви помогнем:

 • намерете работни места, свързани с курса ви,
 • намират работа на непълен работен ден / ваканция, работа и завършване, включително доброволен опит,
 • намиране на международни възможности за повишаване на \ t
 • да се продават ефективно на работодателите,
 • напишете по-добри автобиографии и формуляри за кандидатстване,
 • да развиеш интервюто и фирмените си умения,
 • планирайте кариерата си с нашите кариерни консултанти,
 • срещнете работодателите и разгледайте възможностите за кариера на нашите панаири на работодателите, презентации за кариери и събития за работа в мрежа през цялата година.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Научете повече

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Свиване