LLM в наказателното право и наказателното правосъдие

Общ преглед

Описание на програмата

Описание на програмата

Тази програма предлага идеална възможност да изучавате съвременни дебати както в областта на наказателното право, така и на наказателното правосъдие на напреднало ниво.

Широкото ни портфолио от курсове ще ви помогне да разберете основните концепции и теории за наказателното право и наказателното правосъдие и как те действат на практика.

Той е подходящ за студенти, които са изучавали право в бакалавърско ниво и желаят да развият своето разбиране за наказателното правосъдие по-специално. Тя ви подготвя за по-нататъшна работа в тази област, независимо дали е професионална или академична.

Структура на програмата

Трябва да сте завършили 180 кредита за обучение - 60 кредита са взети в задължителната дисертация и останалите 120 кредита са взети в преподаваните курсове.

На тези курсове обучението ви ще бъде ръководено от членове на академичната общност на Юридическия факултет. Очаква се да се подготвите предварително, като прочетете необходимите материали и отразявате въпросите, които ще бъдат обсъждани и ще бъдете оценени от вашето участие в упражненията.

За дисертацията ще имате ръководител, от когото можете да очаквате напътствия и подкрепа, но целта на дисертацията е да ви позволи самостоятелно да проектирате и провеждате изследване и анализ. Курсовете се оценяват главно чрез есе и друга писмена работа, но може да се изискват и устни изложения.

Моля, имайте предвид, че поради непредвидени обстоятелства или липса на търсене на конкретни курсове може да не успеем да стартираме всички курсове, тъй като рекламата е началото на академичната година.

Резултати от обучението

След завършване на програмата студентите ще разберат съвременните дебати в теорията и доктрината за наказателното право, способността критично да анализират съществуващата практика и новите развития в тази и свързаните с нея теми и умения за правно изследване и анализ на напреднало ниво.

Изисквания за вход

Университетска степен от 2: 1 почести, или нейният международен еквивалент, по закон.

Също така можем да приемем степен на отличие 2: 1 в Университета на Великобритания или нейния международен еквивалент в социално-научна област.

Изисквания на английски език

Всички кандидати трябва да притежават една от следните квалификации като доказателство за тяхната способност за английски език:

  • бакалавърска или магистърска степен, преподавана и оценена на английски език в мнозинство от англоезичната страна, както е определено от британските визи и имиграцията
  • IELTS: общ 7.0 (най-малко 6.5 във всеки модул)
  • TOEFL-iBT: общо 100 (най-малко 23 във всеки модул)
  • PTE (A): общо 67 (най-малко 61 във всяка от разделите "Комуникативни умения")
  • CAE и CPE: общо 185 (най-малко 176 във всеки модул)
  • Trinity ISE: ISE III с пропуск във всичките четири компонента

Преподаваните и оценяваните на английски език степени не трябва да са повече от три години в началото на вашата дипломна програма. Езиковите тестове трябва да са не повече от две години в началото на вашата дипломна програма.

Кариерни възможности

Тази програма е идеална подготовка за студенти, които обмислят по-нататъшна работа в областта на наказателното право и наказателното правосъдие, независимо дали са професионални или академични.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Свиване
Единбург , Великобритания онлайн + 1 Още По-малко