LLM в областта на данъчното облагане

Общ преглед

Описание на програмата

LLM в областта на данъчното облагане

120676_USD-Coast.jpg

Описание на програмата

За повече от 40 години възпитаници на програмата за данъчно облагане на University of San Diego School of Law по програма „Данъчно облагане“ продължават да практикуват успешно в цяла Калифорния, Обединените сатати и по света. Нашата високо класирана програма за LLM предоставя на студентите теоретичната и практическата рамка, за да станат квалифицирани лидери в областта на данъчното право.

За да кандидатствате за тази програма за магистърски програми, трябва да сте получили JD degree от юридическо училище в САЩ или да имате право (като бакалавър по право) от акредитирана институция в държава, различна от САЩ ,

Степента на LLM в областта на данъчното облагане изисква завършване на 24 кредита на курсова работа, включително три задължителни курса: Корпоративен данък (3 кредита), Данък за партньорство (3 кредита) и Международен данък (3 кредита). Необходимите курсове могат да се откажат от директора при добра кауза, показана от всеки студент. Останалите необходими часове за кредити могат да бъдат избрани от нашия широк избор от предложения за данъчни курсове и (с разрешение на директора) други свързани курсове.

120671_36155075092_dab2fe9226_o.jpg

Изисквания за кандидатстване

За да ви помогнем в процеса на кандидатстване, моля, прегледайте нашия списък за кандидатстване. Можете също така да получите допълнителна информация и да получите достъп до нашето онлайн приложение от нашия уебсайт.

Крайният срок за кандидатстване за кандидатстване по LLM за семестър есен е 1 юни. Приоритетният срок за пролетния семестър е 1 ноември. Офисът на Graduate Programs използва процес на "валиден прием", така че веднага щом файлът ви бъде завършен тя ще бъде представена на Комитета по приема.

120672_AdobeStock_240916513.jpeg

обучение

Обучението за магистърска степен по програма за данъчно облагане за учебната 2019-2020 година е $ 1885 на кредит. Обучението и таксите подлежат на промяна; текущите курсове за обучение са достъпни на уебстраницата на Финансовата помощ на Училището по право. LLM в програмата за данъчно облагане изисква 24 кредита за курсова работа.

Службата за дипломирани програми предлага стипендия за заслуги за студенти от магистърска степен, включително кандидати за LLM в областта на данъчното облагане. Тази стипендия може да се присъжда на студенти на редовна форма, които влизат или в есенния, или през пролетния семестър и се присъжда въз основа на съдържанието на досието ви за прием. Не е необходимо допълнително кандидатстване, за да се разглежда тази стипендия.

Службата за финансова помощ към Училището по право може да ви предостави отговори на вашите въпроси относно финансовата помощ, включително насочване към подходящи ресурси за студентите, завършили право.120677_150429na-0015-copy.jpg

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The University of San Diego (USD) School of Law is recognized for the excellence of its faculty, depth of its curriculum, and strength of its clinical programs. Each year, USD educates approximately 9 ... Научете повече

The University of San Diego (USD) School of Law is recognized for the excellence of its faculty, depth of its curriculum, and strength of its clinical programs. Each year, USD educates approximately 900 Juris Doctor and graduate law students from throughout the United States and around the world. We are also extremely pleased to report that Princeton Review recently ranked USD as the #1 most beautiful campus in the United States. Свиване