LLM в областта на международното право и международните отношения

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Общ преглед на програмата

Университетът в Бристол LLM по международно право и международни отношения е вълнуваща програма за студенти, които искат да продължат кариера в международни неправителствени организации, правителствени служби и международни фирми или като международни консултанти. Това е специализирана програма, която ви позволява да комбинирате звена, предоставени както от Юридическия факултет, така и от Училището по социология, политика и международни изследвания, за да създадете изключителна програма за обучение.

Този LLM насърчава интегриран теоретичен и интердисциплинарен подход към въпросите на международното регулиране и управление, така че можете да изградите дълбоко разбиране за това как едната дисциплина информира другата. Програмата обхваща общите методи, обхват и теории на международното право и международните отношения и позволява по-нататъшна специализация в тези широки области.

Ние имаме голяма и жизнена международна общност и нашите студенти по LLM се възползват от малки размери на класа, преподавани от световно известни експерти.

Структура на програмата

Ще изберете две звена с 30 кредитни юридически звена от списък с опции, заедно с три 20-кредитни звена от Училището по социология, политика и международни изследвания (общо 120 кредитни точки). Ще завършите и 10 000-15 000 дисертация с 60 кредитни думи. След консултация с програмния директор и въз основа на предложената от вас област на специализация, имате избор да вземете дисертацията във всяко едно от училищата, като решение за надзор е взето през декември.

Излезте от наградите

Всички обучени магистърски програми, освен ако не са освободени от Сената, трябва да позволяват на студентите да излязат от програмата със следдипломна диплома или сертификат.

За да получат следдипломна диплома, студентите трябва да са завършили успешно 120 кредитни точки, от които 90 трябва да са на ниво М / 7.

За да получат сертификат за следдипломна квалификация, студентите трябва да са завършили успешно 60 кредитни точки, от които 40 трябва да са на ниво М / 7.

Класификации на степени:

Награда с заслуга или отличие е разрешена за магистрати, дипломи и сертификати за следдипломна квалификация, където те са специално наречени квалификации за начално ниво. Не се допуска награда с заслуга или отличие за награди за излизане, когато студентите са длъжни да излязат от програмата на академични основания. Може да се разреши награда за излизане с заслуга или отличие, когато студентите са възпрепятствани от изключителни обстоятелства да завършат предвидената награда.

Класификацията на наградата по отношение на крайния програмен знак е следната:

Награда с отличие *: най-малко 65 от 100 за преподавания компонент като цяло, а за магистърски награди - поне 70 от 100 за дисертацията. ** Факултетите запазват правото на преценка за увеличаване на тези прагове.

Награда с заслуги *: най-малко 60 от 100 за преподавания компонент като цяло, а за магистърски награди - поне 60 от 100 за дисертацията. Факултетите запазват правото на преценка да увеличават тези прагове.

* УО по право има отделни разпоредби за присъждане на отличие и заслуги.
** За присъждане на отличие Инженерният факултет изисква най-малко 70 от 100 за преподавателския компонент като цяло, а за магистърските награди - поне 70 от 100 за дисертацията.

Етапи на диплома / сертификат:

Всички обучени магистърски програми, освен ако не са освободени от Сената, трябва да дават възможност на студентите да избират или да бъдат задължени да напуснат на етап следдипломна диплома или сертификат.

За да получат следдипломна диплома, студентите трябва да са завършили успешно 120 кредитни точки, от които 90 трябва да са на ниво М / 7.

За да получат сертификат за следдипломна квалификация, студентите трябва да са завършили успешно 60 кредитни точки, от които 40 трябва да са на ниво М / 7.

lady justice, legal, lawjessica45 / Pixabay

Изисквания за вход

Висша степен на второкласно отличие (или международен еквивалент) по право или политика или друга подходяща дисциплина. Международните студенти с еквивалентни квалификации трябва да предоставят препис от резултатите от изпитите си (това трябва да е официален английски превод, ако оригиналът не е на английски).

Признатото предварително обучение понастоящем не се приема. Предишен или професионален опит не се изисква.

Изисквания на английски език

Ако английският не е първият ви език, трябва да постигнете това ниво на профила:

Профил B

Трябва да постигнете необходимите нива на английски, за да се класирате за място по избрания от вас курс / програма.

Различните курсове / програми се нуждаят от различни нива на езикови умения. Ние наричаме тези нива на умения като „профили“. Профилът за избрания от вас курс / програма се показва на страницата на курса / програмата.

Тестовете и нивата, които трябва да постигнете, за да покриете изискванията, са на всяка страница на профила.

Тестовете за владеене на английски език трябва да са получени в рамките на две години от началната дата на вашата програма / курс.

Кариери

Тази програма дава силна основа за широк кръг от кариери, които включват международното право и перспективата на международните отношения, като международен арбитраж. Завършилите могат да действат като адвокати (ако първата им степен е по закон), като изследователи в международни и европейски организации (например ООН, Европейската комисия) или в дипломатическата служба. Някои висшисти работят за неправителствени организации и други агенции, докато други продължават да учат или изследват в Бристолския университет или другаде.

Последна актуализация May 2020

За учебното заведение

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020.

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020. Свиване
Посетете уебсайта на учебното заведение